طراحی اپلیکیشن حرفه ای چیست؟
طراحی اپلیکیشن حرفه ای امروزه تحت سیستم های اندروید، آی او اس و ویندوز تاثیر به سزایی در پیشرفت و گسترش کسب وکار ها گذاشته و این موضوع باعث شده تا افراد دسترسی خیلی بهتری به کسب وکار ها داشته باشند و نیازی نباشد تا حتما در اینترنت سایت یک شرکت را جستجو کنند.
حال برای طراحی یک اپلیکیشن کاربردی و زیبا چه کاری باید انجام دهید. اگر شما سایتی دارید که محصولاتتان را در آن به فروش میرسانید، داشتن یک اپلیکیشن، کمک خیلی زیادی میتواند به شما بکند. اگر شما به دیجیکالا نگاه بکنید می بینید که اکثر افراد از طریق اپلیکیشن دیجیکالا از آن خرید میکنند و کمتر کسی سراغ سایت دیجیکالا برای خرید کالا میرود. این مثال قدرت اپلیکیشن های کسب و کار ها را ثابت میکند.
اگر قصد طراحی اپلیکیشن حرفه ای برای کسب وکار خود را دارید، شرکت هایی وجود دارند که طراحی اپلیکیشن حرفه ای انجام میدهند و تحویل شما میدهند. از انجایی که بیشتر افراد در ایران از دستگاه های اندروید استفاده میکنند بهتر است که شما ابتدا برای سیستم های اندروید درخواست طراحی اپلیکیشن حرفه ای بدهید. در قدم بعدی میتوانید سراغ سیستم های آی او اس و ویندوز هم بروید.
طراحی اپلیکیشن حرفه ای را با آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت تجربه کنید.
با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.
اپلیکیشن چیست؟
اپلیکیشن یک ابزاری است که روی سیستم های ما مثل کامپوتر و موبایل نصب می شوند فقط کار هایی که ما قادر به انجام دادن آنها نیستیم را خیلی ساده و روان برای ما انجام میدهند. امروزه اپلیکیشن ها، انجام خیلی از کار ها را برای ما آسان کرده. اپلیکیشن ها یک ورودی از ما میگیرند سپس آن ورودی را پردازش میکنند و در نهایت یک خروجی به ما میدهند. خروجی آن ها همان کاری است که ما نیاز داریم تا انجام شود. هر اپلیکیشن متعلق به یک سیستم عامل است. به عنوان مثال اپلیکیشن های اندروید فقط روی سیستم های اندروید نصب میشوند.
هزینه ساخت اپلیکیشن:
هزینه ساخت اپلیکیشن، بسته به امکانات و نوع کار شما متغییر است. بیشتر هزینه طراحی اپلیکیشن حرفه ای در طراحی اولیه و ساختار اولیه آن است و بعد آن هزینه ها مربوط به رفع مشکلات اپلیکیشن میشود.
به طور متوسط، هزینه طراحی اپلیکیشن حرفه ای بین ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است. این قیمت به صورت میانگین است و ممکن است هزینه امکاناتی که برای اپلیکیشن تان نیاز دارید از این رقم کمتر باشد یا حتی بیشتر باشد. البته هزینه ساخت اپلیکیشن به شرکتی که میخواهید با آن کار کنید نیز بستگی دارد. جدا از هرگونه هزینه ای، قبل از اینکه بخواهید با شرکتی کار کنید، از کیفیت کار شرکت مورد نظر و اعتبار آن مطمئن شوید تا در قبال هزینه ای که میپردازید اپلیکیشنی دریافت کنید که نیاز هایتان را پاسخ دهد.
طراحی اپلیکیشن اندروید:
در کشور ما سیستم عامل اندروید طرفداران زیادی دارد، به طوری که درصد بیشتری از ایرانیان، از گوشی هایی استفاده میکنند که با سیستم عامل اندروید کار می کنند. خب زمینه ساختار اولیه برای طراحی اپلیکیشن اندروید آماده است، چرا که تعداد زیادی از مردم آمادگی این را دارند تا اپلیکیشن شما بر روی تلفن همراه آنها نصب گردد و از امکانات کار آمدی که شما در اختیارشان میگزارید استفاده کنند.
پیشنهاد میشود که برای طراحی اپلیکیشن، ابتدا سراغ طراحی اپلیکیشن اندروید بروید چرا که درصد بیشتری از مردم از سیستم عامل اندروید استفاده میکنند و زمینه برای اندرویدی ها نسبت به سایر سیستم عامل ها مناسب تر است.
نرم افزار طراحی اپلیکیشن موبایل:
نرم افزار های طراحی اپلیکیشن موبایل، کار را برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای راحت تر کرده چرا که به ما این امکان را میدهد که با کمترین میزان کد نویسی یا حتی بدون کدنویسی، برای خودمان اپلیکیشن حرفه ای طراحی کنیم و مورد استفاده قرار گیرد.
نرم افزار Appypie:
نرم افزار Appypie از بهترین نرم افزار ها برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای است که به شما این امکان را میدهد که بدون کد نویسی، اپلیکیشن مورد نظرتان را در کمترین زمان ممکن طراحی و برای استفاده در اختیار کاربرانتان قرار دهید.
شما به جای کد نویسی از ابزار هایی که این نرم افزار در اختیارتان قرار میدهد استفاده میکنید. دقیقا مثل ورد پرس که لازم نیست در آن کد نویسی انجام شود ولی در زمینه طراحی اپلیکیشن.
شما طرحتان را در این نرم افزار انتخاب میکنید و بعد به شخصی سازی آن میپردازید؛ ویژگی های مد نظر خود را به آن اضافه میکنید و در نهایت آن را روی فروشگاه های اپلیکیشن انتشار میدهید. اپلیکیشنی که با این نرم افزار طراحی میشود هر نیازی را به طور حرفه ای جواب میدهد.
نرم افزار Zoho Creator:
یکی دیگر از نرم افزار هایی که با آن طراحی اپلیکیشن حرفه ای انجام می شود Zoho Creator است که میتوانید با آن برای پلتفرم های مختلف نرم افزار طراحی کنید. این نرم افزار برای طراحی اپلیکیشن حرفه ای برای کسب وکار هایی که میخواهند فرایند فروش خود را سیستم سازی کنند و فروششان به طور خودکار انجام شود گزینه خیلی خوبی است.
این نرم افزار دارای سیستم کشیدن و رها کردن است(Drag and Drop) است که ویژگی ها و المان هایتان را خیلی راحت میتوانید در نرم افزار تان قرار دهید.
استفاده از این نرم افزار رایگان نیست و شما باید هر ماه یک اشتراک ۱۰ دلاری خریداری کنید.
طراحی ظاهر اپلیکیشن:
هر اپلیکیشن دارای دو قسمت است که به قسمت ظاهری و قسمت عملکردی آن اپلیکیشن مربوط میشود. قسمت ظاهری آن با زبان برنامه نویسی XML کد نویسی می شود و بخش فرانت اپلیکیشن را تشکیل میدهد. بخش دیگر که مربوط به عملکرد اپلیکیشن میشود، با زبان های برنامه نویسی بک اند، کد نویسی میشود و تمام عملکرد های اپلیکیشن از جمله سرعت اپلیکیشن به این قسمت مربوط میشود.
از آنجایی که ظاهر اپلیکیشن اولین چیزی است که کاربر با آن مروبرو میشود، ظاهر هر اپلیکیشن در جذب مخاطب تاثیر به سزایی دارد؛ یک اپلیکیشن برای موفقیت لازم دارد تا ظاهری داشته باشد که مخاطب شیفته آن شود و در هنگام استفاده از اپلیکیشن احساس خوبی داشته باشد.
در مقابل نیز اپلیکیشن باید از سرعت خوبی برخوردار باشد و این موضوع به برنامه نویسی ساختمان اپلیکیشن مربوط میشود. اپلیکیشن باید خیلی بهینه نوشته شود تا سرعت خوب و عملکرد دقیقی داشته باشد. بک اند اپلیکیشن های اندرویدی با استفاده از زبان جاوا کد نویسی میشود. سرعت خوب در کنار ظاهر زیبا یک شگفتی را پدید می آورد.
چرا طراحی اپلیکیشن؟
در قسمت های قبلی مقاله به این موضوع پرداختیم که اپلیکیشن ها چه چیزی هستند و چه مزایایی میتوانند برای ما داشته باشند.
ما برای کسب و کار مان اپلیکیشن طراحی میکنیم چون تاثیر گذاری بیشتری روی مشتریان ما نسبت به وبسایت دارد. وقتی کسب و کار ما دارای اپلیکیشن باشد مشتری خیلی راحت تر به ما اعتماد میکند. مشتری با خود میگوید: حتما خدمات خیلی با ارزشی ارائه میکند که برای عرضه محصولات خود اپلیکیشن طراحی کرده تا مشتری راحت تر بتواند از خدمات آن استفاده کند.
داشتن سایت برای کسب و کار های امروزی خیلی واجب است ولی چیزی که کسب و کار شما را نسبت به دیگران متمایز میکند، یک اپلیکیشن است که قدرت نهایی شما را به مشتری ثابت میکند.
ناگفته نماند در دنیای امروزی طراحی سایت بسیار رونق گرفته و افرادی که در زمینه خدمات سئو و طراحی گرافیک فعالیت میکنند بازار کار بسیار خوبی دارند و میتوانند آینده ای روشنی را تجربه کنند.
همچنین برای شناخته شدن اپلیکیشن خود و محبوب شدن نرم افزار شما باید دو نکته بسیار مهم را رعایت کنید این نکات عبارت اند از: طراحی UI حرفه ای برای جذب مخاطب و تبلیغات اصولی برای برند سازی.
نکته طلایی: با مدیریت شبکه های اجتماعی به صورت درست و حرفه ای میتوانید بهترین تبلیغات را برای خود به ارمغان بیاورید.