ساخت اپلیکیشن حرفه ایی- ترنانت

فهرست مطالب

جدیدترین متدهای ساخت اپلیکیشن حرفه ایی

ساخت اپلیکیشن حرفه ایی

امروزه ساخت یک اپلیکیشن حرفه ایی برای بیزینس و کسب و کار خود، به یکی از عوامل مهم پیشرفت و موفقیت تبدیل شده است، زیرا که در دنیای امروز انسان ها بیشتر زمان خودشان را در گوشی هایشان و یا فضای مجازی در حال فعالیت هستند و خب ترجیح می دهند همه ی کارهایشان را هم از همین طریق انجام دهند.

خب مزایای بسیاری هم دارد، از جمله، باعث جذب مشتری بیشتر می شود، باعث افزایش درآمد، باعث افزایش ارتباط با مشتری، کمک به سایت و معرفی کامل کالا یا خدمات و غیره می شود.

کیفیت خوب را با آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت تجربه کنید.

 خب در نتیجه، امروزه برای هر کاری که شما بخواهید انجام دهید اپلیکیشنی ساخته و ارائه شده است، ولی خب قبل ار اینکه بخواهیم در مورد ساختن یک اپلیکیشن حرفه ایی حرف بزنیم بیایم و باهم خود مبحث اپلیکیشن را یک بررسی کوچیک کنیم.

اپلیکیشن

به زبان ساده اپلیکیشن یا اختصارا اپ، یک نرم افزارکاربردی کم حجم است که یک کار مشخصی را انجام می دهد و روی یک پلتفرم نصب می شود. در گذشته تنها اپلیکیشن هایی که برای گوشی های ابتدایی در دسترس بود، شامل چراغ قوه و ماشن حساب و از این قبیل برنامه ها بود، پس از آن چند شرکت شروع به ساختن بازی های ساده برای تلفن های همراه کردند، تا اینکه در سال 2008 با طراحی و ارائه اولین گوشی اپل، دنیای اپلیکیشن ها و فناوری به نوعی وارد دوران جدیدی شد، تا سال 2015 که دیگه تقریبا اکثر کسب و کار ها شروع به ساخت اپلیکیشن های خود کردند.

دنیای اپلیکیشن هم به دو بخش کامپیوتر و موبایل تقسیم می شود که  در اپلیکیشن های موبایل دو پلتفرم بزرگ اپل و اندروید دیده می شود، که خب تفاوت هایی از جمله روابط کاربری، شیوه انتقال اطلاعات، امنیت و نوع شخصی سازی دارند و خب در کل هر دو مزایای خود را دارند.

در آغاز اپلیکیشن ها فقط برای مسائل ساده و کوچیک وجود داشتند ولی با پیشرفت تکنولوژی این داستان تغییر کرد و اپلیکیشن های امروزی امکانات خیلی زیادی به ما می دهند و خب اگر بخواهیم انواع اپلیکیشن های امروزی را نام ببریم، می توانیم آن ها را به دسته های فنی و کاربردی تقسیم کنیم که از انواع فنی اپلیکیشن ها میتوان، اپلیکیشن های بومی، اپلیکیشن های تحت وب و اپلیکیشن های دو رگه را نام برد و در دسته کاربردی میتوان از اپلیکیشن های آموزشی، فروشگاهی، خبری، سرگرمی و غیره نام برد.

فرایند ساخت اپلیکیشن حرفه ایی

مانند هر کار دیگه ای ساختن یک اپلیکیشن حرفه ایی هم مراحل خوشو دارد که خب با رعایت این مراحل شما میتوانید یک اپلیکیشن حرفه ایی را به سادگی بسازید و طراحی کنید.

. داشتن یک ایده مناسب

. شفاف سازی هدف ها و نیاز ها

. طراحی مناسب

. نمونه سازی اولیه اپلیکیشن و تست آن

. اجرای اپلیکیشن و ارزیابی آن

. عرضه به بازار

ویژگی های مهم ساخت اپلیکیشن حرفه ایی

یک اپ حرفه ایی ویژگی های خاصی دارد که میخواهیم چند مورد اصلی از آن ها را باهم بررسی کنیم:

. بررسی و انالیز رقیب های خود

. دقت به نیازهای کاربر ها

. رابط کاربری مناسب

. حجم خوب برنامه

. سرعت بالا برنامه

. سازگار با همه پلتفرم ها

. امنیت بالا

. ابزار بازخورد مناسب

. پشتیبانی قوی

. استراتژی بازاریابی.

با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های طراحی اپلیکیشن

پلن اقتصادی

شروع قیمت از 7 میلیون تومان

پلن استاندارد

شروع قیمت از 15 میلیون تومان

پلن حرفه ای

شروع قیمت از 25 میلیون تومان

پلن VIP

شروع قیمت از 50 میلیون تومان

زبان های برنامه نویسی برای ساخت اپلیکیشن حرفه ایی

. python  : یکی از قوی ترین زبان های برنامه نویسی که امروز امروزه وجود دارد زبان برنامه نویسی پایتون است.از اپلیکیشن های معروفی که با پایتون برنامه نویسی شدند اینستاگرام و یوتیوب را میتوان نام برد.

. java : یکی از قدیمی ترین و پز کاربرد ترین زبان های برنامه نویسی محسوب می شود، که از اپلیکیشن های معروف ساخته شده با این اپ می توان اپ ناسا ورلد ویند را نام برد.

. php  : یکی دیگر از زبان های قدیمی برنامه نویسی است که برای طراحی سایت بیشتر استفاده می شد ولی با گذر زمان و قوی تر شدن این زبان، برای ساخت اپلیکیشن هم از ان استفاده شد. یکی از معروف ترین اپ های ساخته شده با این زبان، اپلیکیشن فیسبوک است.

برنامه نویسی یک اپ بدون کد

با استفاده از یک رابط کاربری میتوانید به راحتی اپلیکیشن های کاملا حرفه ایی را تولید کنید که خب چند مورد از این برنامه ها را باهم بررسی میکنیم، ولی قبل از آن میخواهیم بررسی کنیم که ساختن اپلیکیشن با کد یا بدون کد چه تفاوتی باهم دارند. مسلما ساختن یک اپلیکیشن با کد نویسی کمی سخت تر است ولی خب در مقابل تنوع کاری ما بسیار بیشتر است و می توانیم برنامه های بسیار پیچیده تر و پر کاربرد تری نسبت به طراحی اپلیکیشن بدون کد، بسازیم. در نتیجه هرچه استفاده شما از کدینگ بیشتر باشد، اپلیکیشن حرفه ایی تری را خواهید داشت.

. appmaker : برای ساختن برنامه های اندروید و  ios و html

. gamesalad : برای ساختن بازی برای سیستم های اندروید و ios

. appery : استفاده اسان سریع برای ساختن اپ های ساده

. swiftic : مثل appery بسیار ساده و بدون نیاز به مهارت خاصی

قیمت و تعرفه ها

معمولا قیمت طراحی سایت سه یا چهار برابر اپلیکیشن های ان در میاید، زیرا برای طراحی و پیاده سازی سایت، جزیئات و کار بیشتری نیاز است. ولی در کل برای ساخت یک اپلیکیشن شما حداقل 10 میلیون تومان باید هزینه کنید تا یک اپلیکیشن قابل قبول داشته باشید. البته اپلیکیشن ها نیاز به محتوای خوب نیز دارند بهتر است از خدمات سئو استفاده کنید تا با بهترین متد های دنیا و قوانین مقاله نویسی اپلیکیشن خود را به نمایش بگذارید.

در این مقالع سعی کردیم کامل درمورد ساخت اپلیکیشن حرفه ایی برای شما کاربران عزیز توضیح دهیم. برای اینکه بتوانید اپلیکیشن خود را بطور حرفه ای به دیگران معرفی کنید بهتر است از یک متخصص طراحی UI کمک بگیرید زیرا گرافیک بهتر مشتریان بیشتری نیز جذب میکند.

اگر شما تجربه ای از ساخت اپلیکیشن حرفه ایی دارید میتوانید در نظرات این پست با ما در میان بگذارید.