طراحی سایت

وبسایت شما دفتر کار آنلاین و ویترین محصولات و خدمات شماست. از طریق وبسایت کسب و کار آنلاین خود را با قدرت ادامه دهید و بصورت ۲۴ ساعته آن را فعال نگه دارید. اگر تاکنون رویای داشتن سایت و راه اندازی کسب و کارتان را در سرتان داشتید اکنون زمان آن رسیده که با طراحی سایت‌ شخصی به رویای خود جامه عمل بپوشانید. با داشتن سایت دلخواهتان می توانید به راحتی خدمات خود را از طریق دنیای گسترده اینترنت در معرض دید همگان قرار دهید و از طریق موتورهای جست و جو به راحتی کسب و کارتان را به عنوان یک برند به دنیا معرفی کنید.

پلن های طراحی سایت

پلن اقتصادی

شروع قیمت از 30 میلیون تومان

پلن استاندارد

شروع قیمت از 90 میلیون تومان

پلن حرفه ای

شروع قیمت از 160 میلیون تومان

پلن VIP

استعلام قیمت بعد از جلسه نیاز سنجی پروژه

فرایند اجرای کار

1

دریافت اطلاعات اولیه از مشتری

تهیه ی چند نمونه طرح اولیه ی ایرانی و خارجی و ارائه به کارفرما

انتخاب یک طرح کلی با توجه به سلیقه ی مشتری و کارایی مورد نیاز

2

طراحی چک لیست اولیه با توجه به اطلاعات دریافت شده از مشتری  در جهت رسیدن به اهداف 

طراحی یک برنامه ی جامع هدفمند

3

آغاز تحولات برنامه ریزی شده در قالب برنامه ی هفتگی

گزارش کار هفتگی کارفرما و گرفتن بازخورد

پشتیبانی کامل تا رسیدن به هدف اصلی

طراحی سایت یعنی تنها چند قدم تا آنلاین شدن کسب و کارت فاصله داری....

آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت سالها تجربه در زمینه طراحی سایت و تجارت الکترونیک در کنار بکار گیری نیروهای متخصص، مکمل ما در تحقق آنچه که یک وب سایت کامل و بدون نقص نیاز دارد بوده است، ما معتقدیم موارد زیر  شیرازه ی یک طراحی سایت بدون نقص در ترنانت را رقم می زنند که همواره سعی شده در کنار ارائه کیفیتی مثال زدنی هزینه ها تا حد ممکن در حداقل باشند.

1: طراحی و برنامه نویسی اختصاصی از 0 تا 100 با استفاده از ابزارهای سایت ساز موجود مانند جوملا،وردپرس و….  .

3: عملیات سئو اولیه سایت به طور کامل بدون دریافت هزینه اضافی از همان بدو شروع کار همزمان با طراحی سایت انجام می شوند.

4: استفاده از سرورهای اختصاصی با مشخصات کاملاً بروز جهت میزبانی وب سایت.

از کجا شروع کنیم؟

  • 1-نمونه کارهای طراحی سایت و سئو ما را ببینید.
  • 2- قسمت پلن ها با توجه به پنل مورد نیاز و بودجه ی خود یکی از سه پنل را انتخاب و شروع کنید.

با طراحی سایت مثل آب خوردن از رقبات جلو بزن و یک انفجار درآمد رو تجربه کن....

محدودیت ها را کنار بزنید افقی تازه پیش روی کسب و کار شماست...

طراحی سایت:

تصور کنید در یک روز زمستانی که سخت بیمار هستید و نمی توانید از منزل خارج شوید منزل شما چند کالای اساسی نیاز دارد. چطور می توانید نیازهای اساسی خود را برطرف کنید؟

اگر سالها پیش این سوال مطرح میشد حتما پاسخ شما این بود که اجبارا از تامین مایحتاج خود را منصرف می شدم. اما امروز اگر این سوال مطرح شود. شما یک پاسخ ساده خواهید داد. آنهم اینکه نام کالا یا خدمات مورد نیاز خود را در گوگل سرچ کنید. وارد اولین صفحه ی نتایج گوگل شده یک صفحه را انتخاب و کالای موردنیازم رو سفارش میدم.

 

 

خدمات طراحی سایت- ترنانت

طراحی سایت آنلاین یک شروع عالی برای تحول در کسب و کار

طراحی سایت آنلاین، یکی از روش های منحصر به فرد است که توسط سایت های سایت ساز صورت میگیرد. این سایت ها جای سیستم های مدیریت محتوا عمل میکنند و امکاناتی که ما نیاز داریم تا یک سایت زیبا و حرفه ای داشته باشیم را در اختیار ما قرار میدهند.

از آنجایی که هر کسب و کاری نیاز دارد برای ارائه ی بیشتر محصولاتش در بازار بزرگ تر در اینترنت حضور داشته، باید یک سایت حرفه ای بر روی اینترنت داشته باشد و محصولاتش را خیلی شکیل و منظم درون سایتش قرار دهد و به مشتریان ارائه دهد. طراحی سایت آنلاین، توسط سایت های سایت ساز راه قابل اعتمادی میتواند برای طراحی سایت باشد. زیرا مانند سیستم های مدیریت محتوا عمل میکنند و شما میتوانید بدون حتی کمترین دانشی در مورد وب، طراحی سایت آنلاین انجام دهید و آن را روی یک هاست و دامنه در اینترنت بالا بیاورید.

مشکل این سایت ساز ها این است که فقط تیم مختص خود شرکت، ابزار ها و امکانات سایت ساز را توسعه میدهند ولی برای سیستم مدیریت محتوایی مثل وردپرس، تمام دنیا افزونه و پلاگین میسازند در حدی که حتی کوچک ترین نیازی به کد نویسی نیست و شما تمام نیاز هایتان را با افزونه ها می توانید برطرف کنید.

در طراحی سایت آنلاین با سایت ساز ها شما فقط نیاز دارید تا ابزار ها و المان های مورد نیازتان را با بگیرید و در جایگاهی که نیاز دارید آن را رها کنید ( درگ اند دراپ کنید ). سایت شما هم روی موبایل و هم روی کامپیوتر کاملا قابل تنظیم است و در سیستم عامل ها و دستگاه های مختلف، سایت شما خیلی زیبا قابل تنظیم است.

بعد از اینکه سایتتان را تمام و کمال پیاده سازی کردید و روی یک هاست و دامنه بالا آوردید نوبت آن است که سایتتان را سئو کنید. ممکن است طراحی و پیاده سازی سایت شما در چند روز انجام شود ولی سئو کردن سایت، ممکن است از چندین ماه تا چندین سال طول بکشد. سئو از نظر املایی کلمه خیلی کوچکی است ولی وقتی وارد آن میشویم یک دنیای بزرگ است که شما قادر خواهید بود در طراحی سایت آنلاین، که با سایت های سایت ساز انجام میدهید، سایتتان را سئو کنید و به صفحات اول و حتی لینک های اول نزدیک و نزدیک تر شوید و بازدید هایی که از سایتتان انجام میشود را بالا ببرید.

و حالا به این موضوع میپردازیم که چرا سایت های سایت ساز، راه مناسبی برای طراحی سایت آنلاین هستند.

در قدم اولین این موضوع که شما در کار کردن با این سایت ساز ها لازم نیست، سایتتان را کد نویسی کنید، میتواند یک مزیت باشد که روش کارکردن آسانی دارد؛ در حدی که مانند یک بازی میماند که شما باید قطعات مختلف آن را پیدا کنید و در کنار همدیگر قرار دهید. و این موضوع به این معنی نیست که این سیستم های مدیریت محتوا از قدرت کمی برخوردار هستند.

در قدم بعدی اینکه روی تمام کامپیوتر ها و موبایل های موجود قابل تنظیم است، میتواند یک مزیت به حساب آید.

مزیت آخر سایت های سایت ساز هم این است که وابسته به سیستم های مدیریت محتوایی مثل ورد پرس نیستند و صفر تا صد قضیه توسط خود سایت های طراحی سایت آنلاین انجام میشود.

طراحی سایت حرفه ای، نتیجه کار یک تیم حرفه ای:

طراحی سایت حرفه ای، نیاز اساسی هر کسب و کاری است که در زمان حال فعالیت میکند و قصد دارد در ابعاد و حدود بزرگتری فعالیت کند و خدمات و محصولاتش را به دست مشتریان برساند. این شگفتی توسط یک تیم متخصص و حرفه ای صورت میگیرد که نتیجه کار یک تیم حرفه ای، یک طراحی سایت حرفه ای است. ولی ما از کجا باید متوجه بشیم که تیمی که پروژه ما را میپذیرد، یک تیم متخصص و متعهد است که توانایی دارد تا سایت ما را خیلی حرفه ای طراحی کند. پارامتر هایی وجود دارد که توانایی تیم های طراحی سایت بر اساس آن پارامتر ها سنجیده میشود و مورد ارزیابی قرار میگیرند.

شما باید ببینید که سایت خود میزبان شما آنقدر توانایی و پتانسیل دارد تا تیم میزبان شما بتواند سایتی را که شما از آنها درخواست میکنید برای شما اجرا و پیاده سازی کنند. در گام بعد باید کار های اجرایی تیم میزبانتان و میزان رضایت مشتریان از کار آنها را مورد بررسی قرار دهید. اگر تیم میزبان شما در این پارامتر ها نمره بالایی را برای خودش کسب کند، میتوانیم بگوییم که تیم میزبان، توانایی این را دارد که  پروژه شما را بپذیرد و به نحو احسن آن را جلو ببرد.

طراحی سایت حرفه ای باید به گونه ای باشد که، وقتی افراد وارد سایت میشوند، سایت توجه آنها را به خود جلب کند و ابزار ها و کاراکتر های آپشنال سایت باید به گونه ای قرار گیرد که افراد درون سایتمان گم نشوند و بهترین عملکرد را درون سایت ما داشته باشند. تمام فونت ها، عکس ها، ویدئو ها و … در جذابیت و زیبایی سایت شما نقش اساسی دارند و هر چه در انتخاب این پارامتر ها بیشتر سلیقه به خرج دهید، اساسا سایت زیباتری نیز خواهید داشت و درصد بیشتری از تعداد کاربرانی که وارد سایت شما میشوند به کاربران سایت شما تبدیل خواهند شد.

  • آیا سایت شما همگام با استاندارد های جهانی پیشروی میکند؟
  • آیا سایت شما سرعت خوبی دارد و نیاز های کاربرانتان را برطرف میکند؟
  • آیا سایت شما هر روز آپدیت میشود و مطالب تازه ای درون آن قرار میگیرد؟
  • آیا فعالیتی که درون سایتتان انجام میدهید و محصولات و خدماتی که ارائه میدهید را در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و لینکدین انتشار میدهید؟
  • آیا سایت شما در موضوعاتی که فعالیت میکنید، به لینک های اول موتور های جستجو نزدیک است؟

اینها بخشی از کار هایی است که برای طراحی سایت حرفه ای نیاز دارید انجام دهید تا افراد و مخاطبان بیشتری را به سایتتان جذب کنید و در نهایت بهره وری و سود بیشتری را از سایتتان نصیب خودتان کنید.

و اما چرا باید یک شرکت طراحی سایت حرفه ای در کنار شما باشد و شما را در رسیدن به هدفتان یاری کند؟

شما در ابتدای راه هستید و هنوز هیچ تجربه ای در حوزه وب و اینترنت ندارید؛ بودن یک تیم قوی و پر قدرت در کنار شما میتواند سرعت رسیدن به هدفتان را چندین برابر کند و اگر در مسئله ای به مشکل خوردید از آنها کمک بگیرید و آنها راه را برای شما باز کنند.

امیدواریم مقاله طراحی سایت حرفه ای، اطلاعات ارزشمندی را به شما منتقل کرده باشیم، ما هر روز در مورد اینترنت، وبسایت و شبکه های اجتماعی مقالات جدیدی را منتشر میکنیم و از شما دعوت میکنیم که آنها را مطالعه کنید.

طراحی سایت حرفه ای

اولین قدم از استراتژی فروش آنلاین، به طراحی سایت برای کسب و کارتان فکر کنید…

برای اینکه کسب و کار شما پایدار و موفق باشد شما نیاز به راه اندازی کسب و کار آنلاین خواهید داشت. برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین ابتدا باید زیرساخت های مورد نیاز آن را راه اندازی کنید. طراحی سایت اولین بستر برای شروع یک کسب و کار آنلاین است. راه اندازی شبکه های اجتماعی در مراحل بعدی قرار خواهد گرفت.

مثل چشمانتان به ترنانت اعتماد کنید…

آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت سایتی را دقیقا متناسب با نیازهای شما و جهت برقراری ارتباط هرچه بهتر با مخاطبان هدف طراحی خواهد کرد.

طراحی سایت شما باید به اندازه ای قدرتمند و جذاب باشد که کاربر برند شما را نسبت به سایر رقبا انتخاب کند. شما برای اینکه در کسب و کار خود به شکوفایی برسید نیاز به زمان و هزینه دارید.

آشنایی کامل با طراحی سایت حرفه ای

ایجاد، توسعه و نگهداری یک صفحه اینترنتی که میتواند در یک شبکه جهانی (اینترنت) که همه ی ما با آن آشنایی داریم یا یک شبکه خصوصی که همان اینترانت است را طراحی سایت (توسعه وب) میگوییم.

ما میتوانیم برای یک وبلاگ ساده تا سایت های خدماتی مانند فروشگاه های اینترنتی، شبکه های اجتماعی و… طراحی سایت انجام دهیم. همان طراحی سایت شامل ابعاد دیگری مانند:

  • مدیریت پایگاه داده
  • برنامه نویسی
  • طراحی رابط کاربری
  • پیکربندی و امنیت شبکه
  • تولید و ایجاد محتوای وب
  • پشتیبانی وب
  • ارتباط با مشتری
  • و…

است که در نهایت همه این موارد سبب ایجاد صفحه ای میشوند که از طریق اینترنت کار میکند.

اگر بخواهیم درباره روند کلی طراحی سایت صحبت کنیم:

به صورت پیشفرض با کدنویسی و زبان های نشانه گذاری ما میتوانیم یک صفحه اینترنتی طراحی کنیم که طی چند سال اخیر، سیستم های مدیریت محتوا (CMS) ایجاد شدند تا تولید صفحات اینترنتی و همچنین تغییرات و ویرایش های اصولی در بخش فنی سایت آسانتر شود.

فروش خوب فروشگاه شما قبل از هر چیز نیاز به یک ویترین جذاب و خاص دارد. یک سایت خوب در کنار یک  طراحی ui- ux حرفه ای باعث می شود مشتریان شما بدانند حرفی برای گفتن دارید. 

طراحی سایت (Web Design) یعنی چه؟

 

اصطلاح طراحی سایت (Web Design) در معنای تخصصی: به طراحی دیزاین و ظاهر سایت که همان بخش فرانت سایت (Frontend) است گفته می شود.

*نکته: منظور از طراحی سایت همان ایجاد و توسعه صفحات اینترنتی (وب) است، اما اصطلاح درست و تخصصی برای این تعریف که شخصی از پایه یک صفحه وب را به صورت کامل ایجاد کرده و روی آن کار میکند، توسعه دهنده وب یا همان Web developer است و این کار ها را توسعه وب یا Web development میگویند.

طراحی و توسعه وب

به دو دسته Frontend و Backend تقسیم میشود.

برنامه نویسی فرانت (Frontend) :

وقتی که کاربر وارد وبسایت ما میشود، به قسمتی که کاربر میبیند و با آن در ارتباط است را بخش فرانت اند یا سمت مشتری می نامیم. وظیفه فرانت کار ها یا توسعه دهندگان فرانت، دیزاین و طراحی تصاویر و رفتاری است که صفحه اینترنتی توسط مرورگر کاربر نشان می دهد.

برنامه نویسی بکند (Backend) :

نام دیگر برنامه نویسی بکند، کدنویسی سمت سرور است.بکند سایت در واقع به بخش هایی از سایت گفته می شود که از دید کاربر پنهان است و کاربر چیزی از آن را نمی تواند ببیند. بکند وظیفه ی اجرای دستورات کاربران که با سرور ها سروکار دارند را دارند. دستوراتی مانند ثبت نام، ورود و…

وظیفه ی طراحان سایت چیست؟

طراحان سایت به ایجاد و توسعه صفحات وب (وب سایت) میپردازند؛ که توسعه به معنای انجام فعالیت هایی نظیر طراحی فرانت اند کار (رابط کاربری)، کدنویسی بکند (زبان های سمت سرور)، پشتیباتی وب سایت و امنیت شبکه، توسعه محتوا و… است. در مواردی هم میتوان طراح سایت را مسئول بخش هایی مانند عملکرد، سرعت، ترافیک و ظرفیت سایت دانست.

دلیل ایجاد یک وبسایت برای کسب و کار ها چیست؟

دنیای تجارت تحول زیادی را با طراحی سایت و حوزه دیجیتال مارکتینگ تجربه کرده است. از این رو صاحبان کسب و کارها میتوانند محصولات و خدمات خود را از روش های جدیدی که این دنیای بی انتها برای آنها فراهم کرده، عرضه کنند. با طراحی سایت نتنها می توان به فروش بیشتر دست یافت، بلکه سبب برند سازی، معروفیت و حتی شیوه ای جدید از تبلیغات را روی محصولات خود میتوانید انجام دهید. این موارد سبب میشود سود آوری و جذب مشتری برای کسب و کار شما بیشتر شده و تنها محدود به مشتریان حظوری نمیشوید. مشاغلی که از وبسایتشان برای تبلیغ، خرید و فروش و ارئه خدمات و محصولات استفاده میکنند سبب شدند که به مرور صنعت طراحی سایت را وارد دنیای تجاری سازی و رشد کردند. در ادامه به مطالعه وب سایت هایی میپردازیم که با طراحی سایت های خلاقانه، در حوزه ارتباطات و تجارت الکترونیک تحول زیادی داشته اند:

سایت eBay:

سایتی در موضوع حراج آنلاین است که نحوه ی پیداکردن و خرید کالا توسط مشتری ها را به شکل جدیدی تغییر و تحول داده است. 

سایت های Amazon و Buy:

اگر به دنبال تجربه ای جدید در خرید و معاملات اینترنتی را دارید این دو سایت به شما پیشنهاد میشود؛ ولی متاسفانه به دلیل تحریم ها افراد حاظر در ایران امکان خرید از ای وب سایت ها را ندارند و به شکلی نمونه های مشابه ایرانی جایگزین آنها شده است. دیجی کالا که یکی از سایت های محبوب و معروف در زمینه فروش اجناس در تمامی دسته بندی ها است را میتوان جایگزین یا حتی رقیب خوبی برای این سایت ها دانست. سایت های موتن رو و خانومی هم مثال هایی از کسب و کار های اینترنتی هستند که محبوبیت زیادی در فروش لوازم آرایشی پیدا کرده اند. در این راستا سایت های وبلاگی زمینه ها ای برای تبلیغات و همکاری در فروش ایجاد کرده اند.

 

سیستم های مدیریت محتوا یا CMS چیست؟

وردپرس یی از معروف ترین CMS ها در دنیای طراحی سایت است که امکان ایجاد وب سایت ها را به راحتی و در زمانی کم فراهم میکند.

در ابتدای کار وردپرس با هدف توسعه و ایجاد سایت های وبلاگی عرضه شد و در ادامه با اضافه شدن افزونه های وردپرسی امکاناتی نظیر ساخت سایت های فروشگاهی و خدماتی قدرتمند میتوان گفت تبدیل به یکی از محبوب ترین CMS های عرضه شده، شده است.

سیستم های مدیریت محتوا تاثیر مستقیم روی توسعه وب در تعامل و ارتباطات آنلاین گسترش داده است.

توسعه وب چگونه بر کسب و کار تأثیر می گذارد؟

همانطور که در قبل گفتیم خدمات طراحی و توسعه وب سایت ها فقط شامل نوشتن کدها نمیشود بلکه متخصصان تورنانت در زمینه ی طراحی سایت، به برند سازی، افزایش فروش و ترافیک، تبلیغات و کمپین های موثر و راه حل هایی برای ایجاد رونق در کسب و کار شما ارائه میدهند فعالیت میکند؛ همچنین کسب و کارها، ثبات تجاری خود را توسط متخصصان، با نگهداری و پشتیبانی از وب سایت ها حفظ میکنند.

طراحی یک سایت خوب قدم اول در رسیدن به یک کسب و کار آنلاین است. فراموش نکنید تنها زمانی فروش بالایی خواهید داشت که در بهترین نقطه ی این بازار حضور داشته باشید. انجام خدمات سئو روی کسب و کار شما می تواند منجر به یک انفجار درآمد شود.

دلایل مهم بودن طراحی و توسعه سایت و راهکار سودآوری کسب و کار

 طراحی و توسعه صحیح سایت سبب تاثیر گذاری بیشتر در مخاطبان و مشتریان میشود و آنها را ترغیب به خرید خدمات یا محصولات شما میکند. همچنین طراحی سایت اصولی سبب میشود تا مخاطبان شما در سایت شما به گشت و گذار بپردازند و در نهایت نسبت به خرید اقدام کنند. رعایت اصول و بهینه بودن سایت در کنار UI,UX سایت شما به افزایش نرخ تبدیل شدن مشتریان و مخاطبان شما کمک می کند که حاصل آن سود و رونق در کسب و کار شما است.

 

 

هر کسب و کاری نیاز به خدمات طراحی و توسعه دارد

در کنار اینکه طراحی سایت سبب فروش بیشتر به صورت آنلاین شده و کسب و کار شمارا متحول میسازد، میتوان گفت که نقطه ای برای ارائه خدمات اینترنتی به منظور سهولت مشتری و حتی صاحب کسب و کار است و تاثیر زیادی روی زندگی مردم دارد. درواقع بسیاری از کارها و خدمات در سریع ترین حالت ممکن در بستر مجازی انجام میشوند که در نتیجه هزینه های مشتریان کمتر شده و به نفع مشتریان میشود. پس مشتریان و کاربران علاقه و اشتیاق زیادی برای استفاده از خدمات ما خواهند داشت و این امر موجب این میشود که علاوه بر مشتریان حظوری، مشتریان آنلاین را نیز پوشش دهیم تا از هردو بستری که در اختیار داریم سود ببریم.

 

ابزار قدرتمند ارتقا و سود دهی

امروزه خدمات دیجیتال مارکتینگ نقش و جایگاه ویژه ای در ارتقا کسب و کار ها به حوزه آنلاین را دارند که سبب شده است محبوبیت یا حتی راهی باشد تا کسب و کارها به درآمد برسند.

به طور کلی سایت ها به دسته های مختلفی تقسیم مشوند:

  • سایت های فروشگاهی
  • سایت های خبری
  • سایت های وبلاگی
  • سایت های Forum
  • سایت های شرکتی
  • و…

سایت فروشگاهی:

سایت های فروشگاهی بستری برای معرفی محصولات و خدمات را ایجاد میکنند که این محصولات برای فروش معرفی میشوند.

سایت های خبری:

تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت است و در دنیای اینترنت شکل خبر رسانی و انتقال اطلاعات نیز تغییر کرده است. سالیان پیش، اکثر اطلاع رسانی ها از طریق روزنامه ها بود و این روند به کندی پیش میرفت و هر فرد برای دانستن اخبار روز باید هر صبح روزنامه مربوط به همان روز را تهیه میکردند. حتی با وجود تلوزیون ها و رادیو ها هم این خلع حس میشد، اما با شکل گیری و محکم شدن پایه های اینترنت شاهد شکل گیری سرویس ها و سایت های خبری شدیم که یک تحول بزرگ در دنیای اطلاع رسانی و ارتباطات بود.

سایت های وبلاگی:

در زمانی که سرعت رشد اینترنت و صفحات وب با اوج خود روبه رو شده بود، افراد زیادی به بازنشر تجربیات شخصی و روزمره خود روی آوردند. رفته رفته محبوبیت این صفحات بالاتر رفت و سبب شد تا وبلاگ های امروزی شکل بگیرند.

سایت های Forum:

اینترنت بستری محبوب برای کسب اطلاعات جدید و انتقال اطلاعات است. فروم ها امکان ایجاد این فضا را در اختیار کاربران قرار داده اند. فروم ها با عنوان تالار گفتگو یا تالار گفتمان هم شناخته میشوند.

سایت های شرکتی:

این نوع وبسایت ها فعالیت خرید یا فروشی ندارند و صرفا جهت معرفی و برند سازی کسب و کار در بازار های داخلی و یا خارجی هستند. دیدی که مخاطب از برند ما دارد و نمایش بهترین شکل از برند خود جزو اهداف این سایت ها است.