همکاری در فروش- ترنانت

فهرست مطالب

8 ترفند همکاری در فروش حرفه ای در دیجیتال مارکتینگ ها

8  ترفند همکاری در فروش حرفه ای در دیجیتال مارکتینگ ها

در گذشته راه های زیادی برای درآمدزایی و پس انداز بود، مانند خرید زمین یا انجام شغل دوم، به عنوان مثال کارمندی که بعد از پایان ساعت اداری بع فروشندگی مشغول میشد.

امروزه با گسترش آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت زمینه های زیادی برای کسب درآمد به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده که یکی از از آنها همکاری در فروش است.

دیجیتال مارکتینگ فقط شامل طراحی گرافیکی و طراحی سایت نیست بلکه با رشد روز افزون این عرصه فرصت های شغلی زیادی به صورت آنلاین و غیر مستقیم به وجود آمده است که همانطور که گفتیم همکاری در فروش یکی از آن ها است.

اگر بخواهم با یک مثال برایتان شرح بدهم، فرض کنید شما یک روانشناس یا وکیل هستید که یک بلاگ برای خود دارد و در بلاگتان کتاب هایی مربوط به روانشناسی یا حقوقی را نیز معرفی میکنید.

اینگونه شما با معرفی کتاب های مختلف به کاربران و فروش آنها در پیج خود، وارد فرآیند همکاری در فروش با ناشر آن کتاب شده اید و در نهایت میتوانید از پورسانت کار خود استفاده کنید.

شما زمانی میتوانید به سود واقعی برسید که کاربران را از سایت، وبلاگ یا پیج اینستاگرام خود، به سمت سایت صاحب محصول هدایت کرده و فروش اتفاق بیفتد.

این به معنای راضی کردن کاربر برای دست زدن به خرید است که کار راحتی نیست؛ علاوه بر آن رقیب های زیادی هم دارید که مانند شما سایت های همکاری در فروش دارند و سعی میکنند تا جایی که میتوانند تمام کاربران را از آن خود کنند، در این بازار اینفلوئنسر ها و بلاگر های معروف نیز در پیج اینستاگرام خود دست به همکاری در فروش میزنند.

پس در نظر داشته باشید برای موفقیت در سایت و پیج اینستاگرام خود

پس برای موفقیت دیجیتال مارکتینگ خود (چه سایت باشد چه فرد) نیاز دارید که استراتژی داشته باشید و حتی تکنیک‌هایی برای همکاری در فروش را بلد باشید که ما در مجموعه هوش ثروت به آموزش این موضوع پرداخته کرده ایم. تکنیک‌هایی که به او  کمک میکند تا کاربر  زودتر از بقیه با شما آشنا شود و به شما اعتماد کند.

دراین مقاله، که از مقالات آموزش همکاری در فروش هوش ثروت خدمت شما ارائه کردیم است، ۸ تکنیک همکاری در فروش در مبحث دیجیتال مارکتینگ را به شما معرفی میکنیم که به مارکت شما کمک میکند تا دیجیتال مارکتینگ موفقی داشته باشند.

چند نکته در انتخاب تکنیک های همکاری در فروش

  1. قبل از معرفی تکنیک‌ها دیجیتال مارکتینگ باید به چند نکته مهم اشاره کنیم، اولا، این تکنیک‌ها درواقع برای ارتقادادن و به‌ نوعی بازاریابی‌کردن برای محتواهای افیلیتی یا سایت‌هایی است که کارشان همکاری در فروش است.

 کاردیجتال مارکتینگ فقط به این ختم نمی‌شود که محتوایی تولید کند و لینک محصول را درون آن بگنجاند و بنشیند تا کاربری آن را ببیند.

۲.     انتخاب از بین این تکنیک‌ها با همکاری در فروش و براساس منابع  و امکانات آن است. شاید کسی فقط با یکی از این تکنیک‌ها پیشرفت کند و سایتی چندین تکنیک را هم‌زمان به‌کار ببرد.

 استفاده از همه‌‌ی این تکنیک‌ها رایگان نیست، پس بحث‌های مالی و بودجه‌‌ای که دیجیتال مارکتر ها دارند نیز تعیین‌کننده است.

۳. نوع محصول یا خدمت افیلیتی نیز در انتخاب تکنیک و روش های همکاری در فروش موثر است.

 کسی‌که همکاری در فروش شرکت ها می‌کند باید با ویژگی‌های منحصر به فرد هر محصول و مشتریان خاص آن به‌‌خوبی آشنا باشد تا بتواند بهترین فروش را تجربه کند. شاید فکر کنید همکاری در فروش سخت است ولی این روش یمی از بهترین تکنیک ها برای کمک به همکاری در فروش محصولی تولید محتوای ویدئویی باشد، یا مثلا در روان‌شناسی که در پست‌های اینستاگرامش کتاب‌های روان‌شناسی یا دوره‌های مخصوص روان‌شناسی را معرفی می‌کند، نیازی به سئو ویا تبلیغات کلیکی ندارد.

یادگیری تکنیک های همکاری درفروش

۸  تکنیک همکاری در فروش

در این مقاله یکی از بهترین تکنیک هارا برای شما معرفی خواهیم کرد. برویم سراغ معرفی آن ۸ تکنیک کلیدی یا روش که به همکاری در فروش بسیار کمک می‌کند. به‌ترتیب از تکنیک‌هایی که برای سایت‌ها مناسب هستند و نیاز به بودجه دارند شروع می‌کنیم:

۱. سئو سایت برای همکاری در فروش

سئو سایت نقش مهمی در دیجیتال مارکتینگ دارد. در این صورت همکاری در فروش هم موثر خواهد بود.

زمانی که صاحب محصول یا افیلیت مارکتر، سایتی دارد که هدف آن فعالیت در زمینه همکاری در فروش است،

باید حتما به فکر سئو سایت و جذب ترافیک طبیعی از موتور جستجو باشد.

 با سئو سایت است، که سایت شما قبل از رقبا به کاربر نشان داده می‌شود؛ بنابراین اگر از طریق سایت همکاری در فروش می‌کنید؛ باید هزینه‌ای را هم برای سئو مناسب درنظر بگیرید، وگرنه خیلی بعید است که بتوانید در همکاری در فروش موفقیتی حاصل کنید.

2. تبلیغات PPC برای همکاری در فروش

این تکنیک برای سایت مناسب است؛ البته از اسمش هم پیداست که رایگان نیست و باید براش هزینه کرد. پلتفرم‌هایی هستند که لینک سایت شما را در گوگل یا سایت‌های دیگر، به‌عنوان تبلیغ (ads)، به کاربران سایت های مختلف نمایش میدهند.

 اگر کاربر روی لینک تبلیغاتی شما کلیک کند، شما باید هزینه‌ای را به پلتفرم پرداخت کنید، اگر دوست دارید بیشتر درباره‌ی تبلیغات PPC بدانید، مبانی بازاریابی PPC (تبلیغات کلیکی) برای دیجیتال مارکتینگ ها را بخوانید.

3. وبینارها (Webinars)

برگزاری وبینارها در دیجیتال مارکتینگ و افیلیت مارکتینگ مثل زدن یک تیر با چند نشان است.

 وبینارها فرصت بسیار عالی به مارکترها و کسب‌وکارها میدهد تا با مخاطبان علاقه مند محصول یا خدمتی از نزدیک آشنا شوند، ایمیل و شماره های آن‌ها را بگیرند،‌ آن‌ها را دعوت کنند تا به اکانت اینستاگرام یا کانال تلگرامشان بپیوندند یا به وب‌سایتشان سر بزنند، و خودشان و محصول و خدمت افیلیتی را معرفی و تبلیغ کنند.

 البته که هزینه‌ی اندکی هم باید پرداخت شود، اما خب گزینه‌ها و بسته‌های متنوعی وجود دارد که می‌شود از بینشان انتخاب کرد؛ مثلا روانشناسی که افیلیت مارکتر موسسه‌ای روان‌شناسی است و می‌خواهد یکی از دوره‌های این موسسه را تبلیغ کند، ممکن است وبیناری برگزار کند درباره‌ی موضوعی مرتبط با آن دوره و در انتهای وبینار، آن دوره را هم معرفی می‌کند.

وبینار ها و شبکه های اجتماعی یکی از تکنیک های همکاری در فروش هستند

۴. شبکه‌های اجتماعی

هیچ  دیجیتال مارکتینگ نباید از امکاناتی که شبکه‌های اجتماعی در اختیارش می‌گذارند غافل شود.

 در شبکه‌های اجتماعی (اینستاگرام، فیسبوک، لینکدین، توییتر) افیلیت مارکتر با مخاطبان مستقیما در ارتباط است و می‌تواند به‌راحتی محتوای افیلیتی که تولید کرده است را به‌اشتراک بگذارد و برای سایت یا وبلاگش ورودی چشمگیری بگیرد.

 همان روانشناسی که میخواهد، وبینار برگزار کند، قطعا می‌تواند خبر و اطلاعات مربوط به آن را در اینستاگرامش به‌اشتراک بگذارد تا علاقه مندان رو خبر دار کند و بعد از آن هم از کسانی‌که شرکت کردند، بازخورد دلخواه را بخواهد.

 باز هم اینجا با یک تیر دو نشان میشود پس از شبکه های مجازی برای دیجیتال مارکتینگ خود قافل نشید.

5. Blogging بلاگینگ

منظور ما اینجا وبلاگ نویسی میباشد که هم بخش بلاگ یا مجله‌ی سایت‌هایی که کارشان افیلیت مارکتینگ است یا صفحه وب فرشگاهی شما.

 یعنی همکار فروش میتواند شخص بلاگر حرفه‌ای باشد و وبلاگی تخصصی داشته باشد که درآنجا متن‌ها و بررسی‌ها و نقدهای خودش را منتشر میکند. دراین‌صورت هم شناخته میشود و هم محتواهای افیلیتی اش را تبلیغ می‌کند.

6. Reviews  نقد و بررسی‌های تخصصی

تکنیک دیگر همکاری در فروش این است که افیلیت مارکتر باید نقد و بررسی‌های تخصصی بنویسد.

کار همکاری در فروش فقط معرفی محصول ساده نیست؛ او باید بتواند محصولی را که معرفی می‌کند دقیق و تخصصی بررسی کند، با محصولات مشابه دیگر مقایسه کند و آن‌ها را نقد کند، البته نقد مثبت برای محصول افیلیتی و برتری‌دادن آن بر دیگر محصولات مشابه در بازار.

استفاده از این روش یعنی افیلیت مارکتر باید وقت بگذارد و با استراتژی و مطالعه محتوای افیلیتی‌اش را تولید کند.

7 . ویدئوهای How To

حتما شما هم ویدئو‌هایی را در اینستاگرام دیدید که معمولا بیوتی بلاگرها یا اینفلوئنسرها در آن خودشان را میک‌آپ می‌کنند. همین نوع از ویدئو‌های تقریبا آموزشی که مرحله‌ به‌ مرحله انجام‌دادن کاری را یا استفاده کردن از محصولی را نشان می‌دهد، تکنیکی دیگر برای موفقیت در همکاری در فروش است.

ساختن این ویدئو‌ها کم‌هزینه است، و حتی خود مارکتر هم می‌تواند آن‌ها را ضبط کند و در شبکه‌های اجتماعی‌اش منتشر کند.

البته دقت کنید که بالاخره کیفیت این ویدئو‌ها باید خوب باشد و باید به‌سادگی و روشنی و البته جذابیت، چطور استفاده‌کردن از محصولی را نشان دهد.

ساخت پست های آموزشی یکی از تکنیک های همکاری در فروش است

البته برای هر محصول افیلیتی نمی‌شود از این نوع ویدئو‌ها ساخت؛ اما افیلیت مارکتر باید خلاق باشد و ببیند امکان آن را دارد که  به‌نوعی از ویدئو‌های مرتبط برای معرفی محصول استفاده کند یا نه؟ در هرحال، ویدئو مارکتینگ در دیجیتال مارکتینگ ضرورت دارد.

8. Email Marketing

از روش‌ های بسیار رایج در همکاری در فروش ایمیل مارکتینگ است. همان ایمیل‌هایی که از شرکت‌کنند‌گان در وبینارها یا رویدادهای مختلف از کاربران (مشتریان احتمالی) جمع‌آوری شده، همینجا به‌ کارما می‌آید.

لینک محتواهای جدید، نقد و بررسی‌های جدید و ویدئو‌های ساخته را می‌شود در فواصل زمانی مشخصی با ایمیل برای کاربر فرستاد. نکته اینجاست که نباید خسته شوید و حتی اگر کاربر به چندین ایمیل واکنشی نشان نداد، شما باید به فرستادن ایمیل‌ها ادامه دهد.

همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ چیست؟

به زبان ساده شما با نقد و معرفی یک محصول یا خدمات، کاربران را به سمت خرید آن محصول سوق میدهید و هزینه ای بابت پورسانت یا تبلیغات دریافت خواهید کرد.

ارتباط سئو سایت با همکاری در فروش چیست؟

شما به عنوان سایتی که راهنمای خرید مشتریان است، رغیب های زیادی دارید پس این طبیعی است که بخواهید در صورت سرچ محصول مورد نظر، گوگل سایت شما را در نتایج اولیه به کاربران نشان دهد.
اولین و بهترین راه شما، کار کردن روی سئو سایت است تا ترافیک رایگان و طبیعی به سمت سایت شما روانه کند، و تبلغیات پر هزینه را باید در مراحل بعدی کار خود قرار دهید.

سخن آخر

۱. همکاری در فروش روشی مناسب برای کسب درآمد آنلاین است.

۲. افیلیت مارکتر یا دیجیتال مارکتینگ درهرحال باید محصول یا خدمت افیلیتی را به کاربران خود معرفی کند و او را دعوت به خرید کند تا برود و آن را بخرد.

۳. تکنیک‌ ها و روش های همکاری در فروش به مارکتر کمک می‌کند تا محتوای معرفی محصولی را که تولید کرده تبلیغ کنن تا فروششان افزایش یابد.

۴. از میان ۸ روشی که در این مطلب به آن‌ها اشاره شد، براساس نوع محصول افیلیتی و افیلیت مارکتینگ می‌توان مناسب‌ترین روش‌ها را انتخاب و اجرا کرد.