ویژگی های شبکه های اجتماعی- ترنانت

فهرست مطالب

ویژگی های شبکه های اجتماعی، 3 ویژگی پولساز

ویژگی های شبکه های اجتماعی

ویژگی شبکه های اجتماعی، در این مقاله میخواهیم به صورت کلی به ویژگی های شبکه های مجازی بپردازیم، اینکه چه چیزی در آن ها باعث شدند که امروزه یکی از حیاتی ترین عوامل دنیای ما را شبکه های اجتماعی تشکیل دهند. به صورتی که در زندگی شخصی ما.

 سیاست و حتی اکثر کسب و کارها تاثیر زیادی دارد. ولی قبل از آن که بخواهیم به سراغ ویژگی های شبکه های اجتماعی برویم، بیایم باهم بررسی کنیم که اصلا شبکه اجتماعی به چه معناست و از کجا آمده است.

با یکی دیگر از مقاله های سایت آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت همراه ما باشید.

شبکه های اجتماعی

به صورت کلی به هر جمع انسانی که برای هدفی تشکیل شده باشد، یک شبکه اجتماعی می گویند، که هدف آن میتواند هر چیزی باشد از یک تعامل ساده گرفته تا یک کسب و کار چند میلیون دلاری. شبکه های اجتماعی سفر خیلی قدرتمندی را تا به این جا طی کرده اند. به طوری که اولین شبکه اجتماعی به وجود آمده.

 در جهان که به نوع خود در آن زمان یک اتفاق فراموش نشدنی بود، برنامه ایی به اسم classmate  بود، که طراحی ساده ایی داشت و حتی امکان عکس پروفایل داشتن را به مخاطب خود نمی داد.

بیشتر در گروه هایی کالجی استفاده می شد، و خب تا امروز که شبکه های اجتماعی قوی و جذابی مثل Instagram به وجود آمدند و رسما کاری نیست با این شبکه های اجتماعی مدرن نتوان انجام داد.

اگر شما اصول درست مدیریت شبکه های اجتماعی را بلد باشید به صورت بسیار راحت میتوانید نتیجه درست را از این شبکه ها بگیرید.

اهداف شبکه های اجتماعی

به صورت کلی هر کسی میتواند برای هر هدفی که دارد، شخصی یا اجتماعی، از یک شبکه اجتماعی استفاده کند و خب این قسمت میخواهیم چند هدف پایه ایی آن ها را باهم بررسی کنیم:

. نزدیک کردن مردم سراسر جهان به هم و معرفی رسم و رسوم آن ها به یک دیگر

. آسان تر کردن ارتباطاتات انسانی

. ایجاد فضایی که هر کسی بتواند حرفش را بزند یا خودش را به جهان نشان دهد

و…

انواع شبکه های اجتماعی

انواع مختلفی از شبکه های مجازی وجود دارد که هر کدام ویژگی های خاص خودشان را دارند و ما در این جا میخواهیم مهم ترین آن ها را باهم بررسی کنیم:

شبکه های بررسی: این دسته از شبکه های اجتماعی برای خواندن و اشتراک نظرات است، تا مردم بتوانند از تجربیات یکدیگر در مورد موضوعات خاص استفاده کنند

 شبکه تصویر: شبکه های اجتماعی که به صورت اختصاصی برای عکس ها و تصاویر ساخته شدند وفعالیت میکنند، به عنوان مثال برنامه پینترس یکی از همین شبکه های پرطرفدار است.

شبکه صوتی: این شبکه های اجتماعی برای مکالمه های گروهی یا مکالمه های طولانی بسیار مناسب است. برنامه دیسکورد و کلاب هاوس از همین نوع شبکه های اجتماعی به شمار میروند.

 شبکه ویدیویی: امروزه بیشتر مردم وقت خود را صرف تماشای کلیپ ها و فیلم ها میکنند و خب همین امر باعث شده برنامه یوتیوب که یک شبکه اجتماعی ویدیویی حساب می شود، یکی از پر کاربر ترین برنامه های دنیا باشد.

 شبکه های کامل: این نوع شبکه های اجتماعی همانطور که از اسمش پیداست، به نوعی شبکه اجتماعی کامل به شمار می رود زیرا قابلیت اکثر شبکه های اجتماعی دیگر از قبیل عکس، ویدیو، صوت، اخبار و غیره را شامل می شود، درست مثل برنامه فیسبوک.

 شبکه های گفت و گویی: در این نوع شبکه های اجتماعی مردم باهم به بحث و گفت و گو می پردازند و با اشتراک گذاشتن نظرات و تجربیات خود با یک دیگر آشنا و به هم کمک میکنند. یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی گفت و گویی، شبکه ردیت است.

 شبکه های وبلاگی: به صورت ساده شبکه ایی مخصوص بلاگر ها و یا انجمن و گروهی خاص می باشد. یکی از برنامه های مطرح این سری هم شبکه تامبلر است.

 شبکه های اقتصادی: این شبکه های بیشتر برای کسب و کار به کار می روند، که  یکی از مطرح ترین نوع این شبکه ها در ایران میتوان به شبکه دیوار اشاره کرد.

با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های شبکه های اجتماعی

مدیریت شبکه های اجتماعی- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت تویتر

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت توئیتر- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت آپارات

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت فیس بوک

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت لینکدین

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت یوتیوب

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت پینترست- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت پینترست

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت تلگرام- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت تلگرام

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت واتس آپ- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت واتس آپ

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

 شبکه های سلیقه ایی: شبکه هایی هستند که بر طبق سلیقه و علاقه هر شخص انتخاب می شود و خب باعث می شود گروهی خاص که یک علاقه خاص و مشترک دارند باهم در ارتباط باشند.

نکته: برای اینکه بتوانید بسیار راحت در شبکه های اجتماعی رشد کنید بهتر است به فکر یک طراحی سایت برای خود و مجموعه خود باشید.

ویژگی های شبکه های اجتماعی

امروزه با پیشرفت سریع تکنولوژی، ویژگی های شبکه های اجتماعی روز به روز در حال زیاد شدن و جذاب و پیشرفته تر هستند و خب هیچ کس نمی داند تا چند سال دیگه چه قابلیت هایی برای ما فراهم میکنند. حال میخواهیم باهم چند ویژگی مهم شبکه های اجتماعی تا به امروز را بررسی کنیم.

چند رسانه ایی بودن: یعنی استفاده همزمان از عکس، فیلم، صوت، لینک و متن در یک شبکه.

کاربر محور: مرکز همه چیز کاربران هستند یعنی مصرف کننده، تولید کننده و نشر دهنده خود کاربران هستند.

 ارتباط: برقراری ارتباط به صورت قابل توجه ایی آسان تر شده و در کنار این راحتی بسیار تعاملی تر و دو طرفه شده، یعنی هم کاربر هم تولید کننده به صورت مساوی قدرت ارتباط برقرار کردن را به راحتی با یک دیگر دارند.

 انتقال فرهنگ: مردم به راحتی فرهنگ های دیگر نقاط جهان را میبینند و میتوانند با آن ارتباط برقرار کنند و یا حداقل ریشه آن ها متوجه شوند و آن ها را بیشتر بشناسند.

باز بودن برای همه: هیچ نوع محدودیتی برای هیچ کسی وجود ندارد و هرکس که بخواهد میتواند نظرات و یا حضور خودش را نشان دهد.

 کندوسازی: قابلیت های لینک دهی و علایق مشترک را گویند که یک نوع کامیونیتی کوچیک را به وجود می آورند و به گونه ایی حلقه ایی از مخاطبین که ار نظر خواسته و یا سلیقه به هم شبیهند را دور هم جمع کند.