طراحی اپلیکیشن کاربردی- ترنانت

فهرست مطالب

طراحی اپلیکیشن کاربردی+ 3 ایده پولساز

طراحی اپلیکیشن کاربردی

طراحی اپلیکیشن کاربردی، وسیله­ ای برای تسهیل، در رفع نیاز ماست که بر روی دیوایس های هوشمند ما قرار می­گیرد. و در انواع: آشپزی، ورزشی، اقتصادی و… دسته بندی می­شوند.

 اهمیت طراحی اپلیکیشن کاربردی زمانی مشخص می­شود که میفهمیم که: باگذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، گوشی های موبایل بشدت طرفدار پیدا کرده  و جزئی از زندگی روزمره ما گشته­ و روزانه افرادی زیادی وقت خود را صرف تماشا و گردش در اپلیکیشن های مختلف می­کنند و اگر طراحی اپلیکیشن کاربردی دارای ساختار قوی و منسجم و پاسخگوی نیاز کاربر باشد می­تواند در  جذب مشتری بسیار مؤثر باشد.

 چرا که به هر دلیلی، مخاطب امکان این را ندارد که حضوری برای خرید یا کسب اطلاعات محصول  مورد نظر خود اقدام کند. پس طراحی اپلیکیشنی که بتواند محیط ساده و قابل فهمی برای کاربر ما فراهم کند، نتها به سود کاربر است بلکه به سود خود شماس.

آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت پیشرو در کسب اعتبار

طراحی اپلیکیشن کاربردی چیست؟

طراحی اپلیکیشن کاربردی فرآیندی است که طی آن یک فرد یا تیم، پروسه ساخت اپلیکیشن یا به اختصار اپ موبایل را طی مراحل برنامه نویسی، طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری انجام می­دهند.

سیستم عامل های اندروید و ios دو پتلفرمی هستند که بیشتر اپ ها برای آن طراحی می­شوند و اگر قصد ورود بخ حوزه طراحی اپلیکیشن کاربردی را دارید بهتر است در ابتدای کار، کار کردن با یکی از این دو را آموزش ببینید چرا که بین این دو تفاوت هایی وجود دارد و با توجه به اینکه اکثریت سیستم ها، اندرویدهستند پیشنهاد ما به شما شروع با اندروید می­باشد.

طراحی اپلیکیشن کاربردی چه مراحلی دارد؟

طراحی اپلیکیشن کاربردی یک پروسه پیچیده و زمانبر هست و اگر قرار بر این باشد که که برای هر دو پتلفرم ios واندروید طراحی شود سختی آن چند برابر میشودف پس بایستی به دقت عمل کنیم.

1 نیاز و ایده

در ابتدا بایستی نیاز کارفرما و کاربران اپ را به درستی متوجه شویم و سپس با ایده سازی و اشتراک آن با کارفرمای خود، به یک ایده واحد و منسجم رسیده و برای آن برنامه ریزی کنیم.

2- طراحی UI

در این مرحله با ایجا یک طرح اولیه به یک تحلیل نسبی از خواسته­ی کارفرما و نقاط ضعف و قدرت طرح خود بدست می­آوریم و با مشورت با کارفما یک طراحی کاربری قابل قبول ایجاد می­کنیم. ( اگر درباره­ی رابط کاربری سوالی براتون پیش اومده، اینجا کیلیک کنید. )

3- نسخه اولیه

بدست آوردند یک طرح کاربری به ایجاد یک پیش نمایش اولیه از اپ می­انجامد که با تایید کارفرما و رفع نواقص آن، کار تحویل برنامه نویس ها می­شود.

4-طراحی نهایی

با تایید نسخه­ی اولیه، کار بروی نسخه نهایی طراحی کاربری یا UI آغاز می­شود و با استفاده از المان ها و جلوه های بصری، متناسب با سلیقه کارفرما و بازار هدف طراحی نهایی را تکمیل می­کنیم. و بعد انجام عملیات کد نویسی طراحی نهایی را چک و به رفع خطا های موجود در آن می پردازیم و تحویل کارفرما می­دهیم.

 

امروزه شرکت های بزرگ دریافته­اند که طراحی اپلیکیشن کاربردی یک راه هموار برای افزایش فروش محصولات و خدمات آن هاست. پس بدنبال تهیه اپلیکیشن برای کسب و کار های خود هستند پس می­تواند گفت که بازار کار عالیی، در زمان حال و آینده  داره و دارد.

طراحی اپلیکیشن کاربردی را می­توان به دو صورت انجام داد:

   رایگان ( اپلیکیشن ساز ها )

  پولی ( کد نویسی )

طراحی اپلیکیشن کاربردی رایگان

در این روش شما خود تان بدون نیاز به دانش برنامه نویسی و با صرفه زمان اندک و هزینه  بسیار کمتر از روش کد نویسی، یک اپلیکیشن حرفه ایی را تجربه خواهید کرد. در اپلیکیشن ساز ها تعدادی قالب و ساختار از پیش آماده شده وجود دارد که با ویرایش آن ها اپلیکیشن مدنظر خود را تولید کنید.

استفاده از اپلیکیشن ها در کنار مزایایی که دارند معایبی دارند از قبیل:

        قالب یکسان و مشابه برای صد ها نفر

        عدم خلاقیت و نوآوری

        عدم توسعه و شخصی سازی

        عدم امکان بروزرسانی ظاهر و قالب اپلیکیشن

        عدم پشتیبانی

        غیر قابل قبول بودن برای اپ استور ها

        عدم پشتیبانی

با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های طراحی اپلیکیشن

پلن اقتصادی

شروع قیمت از 7 میلیون تومان

پلن استاندارد

شروع قیمت از 15 میلیون تومان

پلن حرفه ای

شروع قیمت از 25 میلیون تومان

پلن VIP

شروع قیمت از 50 میلیون تومان

طراحی اپلیکیشن  غیر رایگان ( پولی )

در این روش شما کار را به یک تیم یا فرد متخصص سپرده، تیم برنامه نویس با توجه به سلیقه و خواسته شما اپلیکشن را تولید می کنند از مزایا این روش به :

  • طراحی مطابق باسلیقه کارفرما
  • امکان توسعه و شخصی سازی
  • امکان پشتیبانی
  • طراحی بروز
  • امکان عرضه در اپ استور ها
  • رابط کاربری اختصاصی
  • اتصال به نرم افزار های حسابداری
  • و….

را دارد و معایبی که در اپ ساز ها وجود داشت را به طور کامل پوشش داده و امکانات نامحدودی در اختیار شما قرار می­دهد.پس اگر می­خواهید یک اپ مطابق با پیشرفته ترین امکانات روز دنیا را داشته باشید که پاسخ گوی نیاز های شما باشد بایستی از روش غیر رایگان استفاده کنید چرا که با در نظر گرفتند مزایای بسیار زیادی که دارد می­تواند کسب و کار شما را موفق نماید و اگر قصد معرفی خدمات خود را دارید و انتظار بالایی ندارید، اپ ساز ها گزینه مناسبی هستند.

 

نکته: اگر شما بتوانید از خدمات سئو استفاده کنید و تبلیغات مسمتر انجام دهید میتوانید بسیار بسیار راحت اپلیکیشن طراحی شده خود را به دید کاربران بگذارید و کسب درآمد کنید.

 

اندروید یا ios؟

سوالی که برای اغلب افراد پیش می­آید این است که سیستم عامل اپلیکیشنی که قرار است طراحی کنیم اندروید باشه یا ios ؟

با توجه به اینکه امروزه گوشی های موبایل بسیار طرفدار پیدا کرده و هر دو نسخه اندورید و ios به همان اندازه رشد پیدا کرده بایستی گفت تهیه اپ برای هر دو سیستم عامل کمک بسزایی به شما می­کند، اما ممکن است سوالی دیگری برای شما پیش بیاید که هزینه پشتیبانی از هر دو نسخه بسیار بالاس و این امکان وجود ندارد.

خوشبختانه با فناوری cross-platform می­توان با تولید یک کد، دو خروجی برای اندروید و ios گرفت و نگرانی شما را از بابت برطرف کرده است. 

اما مسئله دیگر که هائز اهمیت است این است که  اگر بازار هدف شما فقط ایران است تهیه اپ اندرویدی به تنهایی برای شما کافیست چرا که با تخصیص 80 درصدی بازار به این نسخه میتوان گفت عملا بی رقیب بوده و اکثر افراد به آن دسترسی دارند همچنین به دلیل open source بودن اندروید، امکان توسعه اندروید  بسیار بیشتر از ios می­باشد.

 

خوب بایستی گفت با روی کار آمدن موبایل ها و استفاده روز افزون از این دیوایس ها ساخت اپلیکیشن به یک امر ضروری بدل گشته چرا که مانند طراحی سایت لازم نیست حتما آدرس مدنظر خود را وارد کنید و همچنین استفاده از آن جذاب تر و آسان تر است.

پس اگرقصد دارید به فرد موفق در کسب و کارتان تبدیل شوید حتما به آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت سر بزنید تا بتونیم اونطوری که لایقش هستید از شما پشتیبانی کنیم.

راستی اگر مطلب برای تون جالب بود یا جای ابهام داشت میتونید تو کامنت ها بهم بگید تا راهنمایی کنم.