لاراول- آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت

فهرست مطالب

فریمورک لاراول چیست؟، 4 مزیت جذاب

لاراول چیست؟

لاراول چیست؟

وقتی درباره یکی از بهترین فریم ورک ها برای توسعه وب سایت‌ها و یا وب اپلیکیشن‌ها جستجو می‌کنیم، طراحی سایت با فریم ورک لاراول یکی از اولین اسم‌هایی است که می درخشد و  به چشم ما می‌خورد. Laravel کاملا رایگان و متن باز بوده در زیرمجموعه زبان برنامه‌نویسی PHP قرار می‌گیرد و کاملا مبتنی بر معماری MVC است.

در دنیای طراحی وب، شاهد گسترش بسیار سریع سایت‌های تحت لاراولی هستیم و می‌بینیم که هر روزه شرکت‌ها و استارتاپ‌های بیشتر و بیشتری به سمت آن روی می‌آورند. همین موضوع کاملا باعث شده که توسعه‌دهندگان هم هر روز به ویژگی جدیدی را به لاراول اپن سورس اضافه کنند و آن را بیشتر از قبل توسعه دهند. این توسعه سریع باعث شده که طراحی وب با Laravel بتوانند از امکانات به‌روزی استفاده کرده و به این ترتیب نسبت به رقبای خود کاملا متمایز شوند.

تیم مجرب آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت پیشرو در کسب رضایت مشتریان.

دلیل محبوبیت لاراول

  • رایگان بودن آن
  • دارای سیستم مدیریت خطا
  • قابلیت اجرای فرم‌های عضویت و ورود
  • کدنویسی کوتاه و ساده
  • امکان ایجاد تغییر در کارکرد نرم افزار

تاریخچه زبان برنامه نویسی لاراول چیست؟

نام زبان برنامه نویسی لاراول در دنیای طراحی سایت برای نخستین بار در سال 2011 توسط فردی بنام Taylor Otwell برده شد. این شخص سعی داشت با ارائه یک فریم ورک جذاب و جدید در PHP، نقص‌های چارچوب قدیمی به نام Codelgniter را مانند پشتیبانی نکردن از تایید هویت داخلی مشتری، برطرف کند.

بنابراین در ماه ژوئن سال 2011 اولین نسخه بتا را از Laravel منتشر کردند و پس از مدت کوتاهی Laravel 1 به بازار معرفی شد. از آن روز تاکنون این فریم ورک‌های توسعه پیدا کرده و نه تنها می‌تواند از احراز هویت پشتیبانی کند؛ بلکه امکانات بسیار زیادی دیگری مانند رسیدگی به جلسات، مسیریابی درخواست به کنترل خاص و پشتیبانی داخلی را در خود کاملا دارد.

مزایای طراحی وبسایت با لاراول

مزیت‌های بسیار زیادی که طراحی وب با لاراول در مقایسه با دستگاه‌های مدیریت محتوای دیگر داشته است، باعث شده که روز به روز استفاده از این فریم ورک گسترش پیدا کند. در ادامه می‌خواهیم اصلی‌ترین مزیت‌های طراحی وبسایت با لاراول را برای شما عزیزان بیان کنیم.

امنیت بالا: به دلیل قابلیت های برنامه‌نویسی ماژولار در لاراول در کنار امکاناتی فوق العاده مانند هش کردن داده‌ها و رمزنگاری قوی، تامین امنیت وب‌سایت لاراولی بسیار آسان و حرفه ای خواهد بود.

توسعه‌پذیری:  یکی از بزرگ‌ترین و بهترین مزیت‌های فریم ورک Laravel این است که با فریم ورک‌های جاوا اسکریپت کاملا هماهنگ است و در عین حال از انواع مختلف دیتابیس پشتیبانی می‌کند. در کنار این‌ها سازگاری با نود JS هم باعث شده که راحت‌تر بتوان سایت‌های نوشته شده با این فریم ورک را توسعه  و پیشرفته تر کرد.

 نصب آسان:  یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های Laravel این است که فرایند نصب خیلی خیلی آسان و سریعی دارد و شما می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن از خدمات آن استفاده کنید و لذت ببرید.

سیستم کش در طراحی سیات با لاراول:  لاراول دارای یک API یکپارچه و بزرگ است که باعث شده سرعت تعامل این فریم ورک با حافظه پنهان یا کش بسیار بیشتر و سریعتر شود. به همین دلیل زمان بارگذاری داده‌ها در پایگاه داده با استفاده از Laravel بسیار کم و پرسرعت است.

 سرعت و کارایی: یکی دیگر از دلایلی که باعث می‌شود شما بتوانید در مدت‌زمان بسیار کوتاهی یک سایت لاراولی را طراحی کنید، سرعت بالا در زمان گرفتن کوئری و کار با دیتابیس ها است.

 سئو در سایت لاراولی: یکی از نیازهای اولیه در خدمات سئو این است که کدنویسی سایت شما ساختارمند و بسیار بهینه باشد. طراحی سایت با لاراول به شما کمک می‌کند تا بتوانید به راحتی سئو تکنیکال سایت های خود را در همان مراحل اولیه اجرا کرده و به این ترتیب سریع‌تر در نتایج جستجو گوگل ظاهر شوید.

با ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید...

پلن های طراحی سایت

پلن اقتصادی

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

✅ دامنه ir.
✅ هاست 1 گیگ 
✅ تعداد صفحات: صفحه ی اصلی
✅ بارگذاری محصول
✅بدون پشتیبانی

پلن استاندارد

شروع قیمت از 8 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 2 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 6 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 1 ماهه

پلن حرفه ای

شروع قیمت از 15 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 5 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 15 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 3 ماهه

پلن VIP

شروع قیمت از 28 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 10 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 30 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 6 ماهه

طراحی سایت با لاراول برای چه وبسایت هایی مناسب است؟

امروزه استفاده از لاراول برای طراحی سایت در انواع مختلف در حال گسترش و پیشرفته شدن است. به همین دلیل رفته‌رفته وب‌سایت‌های مختلفی را می‌بینیم که با استفاده از فریم ورک محبوب  Laravel پایه‌گذاری شده‌اند. به طور کلی استفاده از این زبان برنامه‌نویسی برای طراحی سایت هایی توصیه می‌شود که حجم زیادی از داده را در اختیار خود دارند و یا می‌خواهند امکاناتی را در وب‌سایت خود قرار دهند که دستگاه‌های مدیریت محتوای موجودمانند ودرپرس و.. از آن‌ها پشتیبانی نمی‌کنند.

 

بیشتر با لاراول آشنا شوید…

لاراول توسط فردی بنام  Sir Taylor Otwell به عنوان تلاشی در جهت ایجاد جایگزینی مطلوب برای فریم ورک PHP قدیمی تری به نام Codelgniter ساخته و ایجاد شده است. تمام این فعالیت ها بر اساس این دلیل بوده است که CodeIgniter توانایی ارائه ویژگی های موثری مانند پشتیبانی از احراز هویت های مشتری و تایید صحیح کاربر را اصلا نداشته است.

 در ماه 9 ژوئیه 2011 لاراول اولین نسخه بتا خود را برای عموم مردم منتشر کرد و مدتی بعد در همان ماه، لاراول 1 منتشر شد و دردسترس کاربران قرار گرفت.  به غیر از احراز هویت، لاراول همچنین پشتیبانی از محلی سازی، نمایش ها، کار با session ، هدایت درخواست به کنترل کننده خاص خود و مجموعه ای دیگر از ویژگی های شگفت انگیز  و بسیار اصولی  را به مخاطبان خود عرضه کرد.

 

به دلیل تمام این مزیت هایی که گفته شد از همان لحظه ورود به بازار جهانی توانست نگاه های افراد بسیار  زیادی را به سمت خود جلب کرده و پروژه های زیادی با این فریم ورک فوق العاده تاکنون نوشته شده و توسعه داده شده است . زبان برنامه نویسی PHP یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین زبان های توسعه وبسایت است و در حال حاضر لاراول محبوب ترین فریم ورک این زبان است. در این مقاله، ما به چرایی آن خواهیم پرداخت. انتخاب فریم ورک مناسب برای برنامه تحت وب شما یکی از سخت ترین جنبه های مراحل اولیه توسعه پروژه بزرگ است.

اگرچه معیار های کلی یک تیم توسعه برای انتخاب فریم ورک شامل مواردی از قبیل، هزینه توسعه، تجربه کاربری خود ، محبوبیت فریم ورک و دیگر موارد موثر می شود، اما چندین فاکتور جانبی نیز بسیار مهم است مانند ادغام شخص ثالث، استقرار، آزمایش و مواردی از این دست وجود دارد که بسیار بیشتر از موارد قبلی به توجه و ملاحظه زیادی نیاز دارند.

برای اینکه بتوانید طراحی وبسایت خود را با لاراول شروع کنید در ابتدا باید از یک متخصص طراحی UI در این باره مشورت بگیرید.