شبکه اجتماعی لینکدین- ترنانت

فهرست مطالب

شبکه اجتماعی لینکدین چیست؟، 3 نکته مهم پروفایل لینکدین

شبکه اجتماعی لینکدین چیست؟

شبکه اجتماعی لینکدین یکی از پرطرفدار ترین و حرفه ای ترین ابزار های جهان به شمار می آید. دلیل این محبوبیت این موضوع است که کاربران از طریق شبکه اجتماعی لینکدین میتوانند با افراد مختلف مانند کارآفرینان، کارمندان، محصلان ارتباط برقرار کنند و تبادل اطلاعات انجام دهند.

در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت قصد داریم ساخت پروفایل در لینکدین را بطور کامل آموزش دهیم.

شبکه اجتماعی لینکدین در سال 2002 به دست فردی بنام رید هافمن راه اندازی و در دسترس عموم قرار گرفت. امروزه این شبکه اجتماعی صدها میلیون کاربر از نقاط مختلف جهان دارد.

شمار کشور هایی که از شبکه اجتماعی لینکدین استفاده میکنند به 200 کشور مختلف میرسد.

کارکرد های شبکه اجتماعی لینکدین چیست؟

شبکه اجتماعی لینکدین هدف خود را برای ایجاد بستری شبکه سازی شده عنوان کرده است. این شبکه سازی بین صاحبان مشاغل، کارکنان، افراد جویای کار و سایر افراد برای ارتقا شرایط کسب و کار افراد است.

این اهداف را میتوان به صورت زیر بیان کرد:

مستند سازی تجربیات افراد

یافتن افراد همفکر

تسهیل در یافتن شغل

تسهیل در استخدام افراد

آگاهی از آخرین تحولات دنیای کسب و کار

آشنایی و تعامل با افراد متخصص در حوزه های مختلف

توسعه مهارت فردی و شایستگی های شغلی

سفارش پروژه، برای مثال پروژه طراحی سایت

مزیت های استفاده از شبکه اجتماعی لینکدین چیست؟

شبکه اجتماعی لینکدین برای همه افرادی طراحی شده است که میخواهند در حرفه خود پیشرفت کنند. این شبکه با دراختیار گذاشتن همه امکانات برای حرفه ای شدن یک فرد میکوشد تا یک ارتباط کاملا حرفه ای بین افراد ایجاد کند.

اقتصاددانان دنیای امروزی را دنیای شبکه ای مدرن می نامند. دوره ای که در آن مرزبندی های قدیم شکسته شده است و علو فناوری در حوزه های مختلف به یکدیگر متصل شده اند.

بدون شک تاثیر جهان شبکه ای شده  بر کسب و کار ها باعث تخصصی شدن هر چه بیشتر آن میشود. در چنین شرایطی وجود یک بستر شبکه ای شده برای ارتباط افراد با یکدیگر در حوزه های مختلف یک ضرورت به شمار می آید.

عضویت در شبکه اجتماعی لینکدین برای تمام افرادی که شرایط زیر را دارن یک مزیت بسیار عالی به شمار می آید.

این مزیت ها عبارت اند از:

کسانی که میخواهند مهارت ها و شایستگی های خود را ارتقا دهند

مسیر شغلی خود را با آینده همسو کنند

فرصت شغلی جدید پیدا کنند

کسب و کارشان را گسترش دهند

برای اینکه بتوانید مقالات خود را در این شبکه اجتماعی بصورت بسیار حرفه ای ارتقا دهید بهتر است از فردی که خدمات سئو ارائه میدهد کمک بگیرید، زیرا این افراد به خوبی با مباحث محتوا نویسی و قوانین نوشتاری کاملا آشنا هستند.

نحوه عضویت در شبکه اجتماعی لینکدین

حالا که با این شبکه اجتماعی و کارکرد های این شبکه آشنا شدید وقت آن رسیده که با امکانات مختلف این نرم افزار آشنا شوید.

برای عضویت در این شبکه اجتماعی باید وارد وبسایت لینکدین شوید. پس از ورورد به وبسایت مورد نظر در گوشه بالای وبسایت سمت راست دو عبارت ثبت نام و ورود خواهد دید که شما با کلیک روی هر یک از این دکمه ها عملیات مربوطه را انجام خواهید داد. اگر حساب کاربری ندارید میتوانید روی new join کلیک کنید.

حالا باید مراحل زیر را یک به یک انجام دهید.

ابتدا باید ایمیل و رمز عبور دلخواه خود را وارد کنید و سپس روی (Agree and Join ) کلیک کنید. در انتخاب رمز عبور دقت کامل را به خرج دهید. رمز عبور شما باید حداقل از 6 نشانه شامل حروف، اعداد، علائم نگارشی و… تشکیل شده باشد.

مرحله دوم

حالا باید نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید. به این نکته توجه کنید که لینکدین نام های مستعار را به رسمیت نمی شناسد و آن را کاملا خلاف قوانین خود عنوان کرده است. پس بهتر است از نام و نام خانوادگی واقعی خود استفاده کنید تا در ادامه استفاده خود از این شبکه اجتماعی به مشکل نخورید.

با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های شبکه های اجتماعی

مدیریت شبکه های اجتماعی- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت تویتر

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت توئیتر- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت آپارات

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت فیس بوک

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت لینکدین

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت یوتیوب

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت پینترست- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت پینترست

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت تلگرام- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت تلگرام

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت واتس آپ- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت واتس آپ

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مرحله سوم

در این مرحله شما باید کشور محل اقامت و شماره تلفن خود را وارد کنید.

در این مرحله پیامکی به تلفن همراه شما ارسال میشود که حاوی یک کد شش رقمی است آن را در محل مربوطه کپی کرده و در صورتی که پیامکی دریافت نکردید روی ارسال دوباره کلیک کنید تا پیامک جدیدی به خط شما ارسال شود.

مرحله چهارم

حالا باید محل اقامت خود، کد پستی، شهر یا شهرستان خود را انتخاب کنید. این بخش با توجه به اطلاعات ثبت شده روی سیستم شما به صورت کاملا پیش فرض نمایش داده میشود بهتر است این موارد را ویرایش کنید.

مرحله پنجم

اگر شما شاغل هستید باید عنوان شغلی، وضعیت شغلی، حیث پاره وقت و یا نیمه وقت بودن و شرکتی که در آن مشغول کار هستید را مشخص کنید.

در این بخش موتور لینکدین به شما کمک میکند با نوشتن حروف پیشنهادهای فراوانی را به شما دهد. برای مثال وقتی شما نام یک شرکت را وارد میکنید اگر شرکت مورد نظر در لینکدین صفحه رسمی داشته باشد به شما نمایش داده میشود.

مرحله ششم

اگر شما محصل هستید میتوانید روی عبارت I’m a student کلیک کنید و سپس مشخصات مدرسه یا داشنگاهی که در آن در حال تحصیل هستید را وارد کنید. در پایان این لیست حوزه تخصصی خود، سال ورود، سال فارغ التحصیلی و یا سالی که قرار است فارغ شوید را وارد کنید.

مرحله هفتم

حال حساب کاربری لینکدین شما آماده شده است و تنها لازم است کد تایید ارسال شده به ایمیل خود را در کادر مورد نظر کپی کنید تا بتوانید از اکانت خود استفاده کنید.

مرحله هشتم

صفحه شما اکنون آماده راه اندازی است اما لینکدین مراحل اختیاری را به شما نشان میدهد که میتوانید از این مراحل عبور کنید و در زمان دلخواه به سراغ تکمیل کردن این موارد بروید.

بخش های مختلف لینکدین

بعد این ایجاد حساب کاربری در شبکه اجتماعی لینکدین نوبت این مرحله رسیده است تا با بخش های مختلف لینکدین آشنا شویم.

بخش home

این بخش محل اطلاع رسانی از آخرین پست های مشاهده شده از سوی سایر کاربران و دیدن پست های جدید است. در گوشه سمت راست دوره های آموزشی پرطرفدار نمایش داده میشود.

در بالای صفحه نیز میتوانید مطالب خود را به انضام عکس و یا ویدئو منتشر کنید. همچنین دو گزینه رویداد و نوشتن یک یادداشت بلند نیز در اختیار شما است تا رویداد های مختلف کاری خود را برای سایر کاربران اطلاع رسانی کنید.

بخش my network

در این قسمت اخرین درخواست های کاربران را برای ارتباط گرفتن با خود را مشاهده میکنید جدید ترین دعوت های از سوی کاربران تعداد افرادی که در لینکدین به آنها متصل هستید تعداد افراد تاثیر گذار، گروه ها، صفحات، هشتک هایی که دنبال میکنید را میتوانید مشاهده و مدیریت کنید.

بخش jobs

این بخش شامل یک نوار جستجو است که با کمک آن میتوانید مشاغل پست شده از سوی کارفرمایان مختلف در نقاط مختلف جهان را مشاهده کنید و یا به آنها درخواست کاری بفرستید.

بخش Messaging

این بخش مربوط به پیام های شخصی است که با افراد مختلف رد و بدل میکنید. میتوانید در این قسمت به افراد پیام ارسال کنید و یا پیام های قبلی را مشاهده یا پاک کنید.

چنانکه در عکس نیز مشاهده میکنید علاوه بر پیام متنی میتوانید از اشکالی مانند ایموجی، عکس، ویدئو، لینک و سایر داکیومنت های استفاده کنید.

بخش Notifications

دراین قسمت آخرین تغییرات و واکنش های کاربران به پست های خود را مشاهده میکنید و پست ها و مطالب شما نیز در این قسمت به شما اطلاع رسانی میشود.

اگر شما بتوانید با یک متخصص طراحی UI هماهنگ کنید و عکس های مقالات خود را بصورت اختصاصی طراحی کنید شانس شما در جذب مشتری بسیار بسیار بالا خواهد رفت و موجب افزایش اعتبار شما خواهد شد.

بخش تنظیمات حریم خصوصی

برای رفتن به این گزینه  باید روی گزینه Me کلیک کنید و سپس در زبانه باز شده روی عبارت Settings and Privacy  کلیک کنید و صفحه ای مانند تصویر روبرو به شما نمایش داده خواهد شد تا بتوانید بخش های مختلف حساب کاربری خود را مشاهده و ویرایش کنید.

بخش Work

این بخش که خود از 8 زیرمجموعه تشکیل شده است طیفی از امکانات آموزشی، استخدامی ها، بازاریابی و جستجو در اختیار کاربران خود قرار میدهد هرکاربر بسته به جایگاه و شرایط خود میتواند از این زیرمجموعه ها بهره مند شود.

ناگفته نماند کسانی که با روش های مدیریت شبکه های اجتماعی آشنا باشند میتوانند بهترین عملکرد را در شبکه اجتماعی لینکدین داشته باشند.

شما نیز به این لیست اضافه کنید. اگر تجربه یا نکته پیشنهادی برای سایر کاربران دارید میتوانید از طریق نظرات این پست با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.