انواع سبک عکاسی مدرن
انواع سبک عکاسی مدرن موضوع گسترده ای است که امروز می خواهیم در مورد آن در این مقاله بحث کنیم و با شاخه های مختلف آن آشنا شویم و زیر بم آن را در بیاریم.
با آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت بهترین باشید.
اول از همه باید بفهمیم عکس چیست؟
عکس، تصویری است که لحظه ای از یک موضوع را به نمایش میگذارد و تاثیر گذاری بسیار زیادی روی احساسات افراد دارد. امروز عکاسی یا تصویر برداری از موضوعات مختلف یک هنر محبوب و کارآمد در بین مردم به شمار میرود؛ چرا که امروزه تمام مردم حداقل امکانات عکاسی که یک دوربین هست را دارند و خیلی تمایل دارند که لحظاتشان را به زیبایی هرچه تمام تر ثبت کنند تا در آینده خاطره هایشان زنده شود.
عکاسی پرتره، خدمات عکاسی ورزشی، استیل لایف، فشن، معماری و… از انواع سبک عکاسی مدرن محبوب و کاربردی است. در ادامه مقاله به تک تک موضوعات اشاره شده میپردازیم و هر آنچه که لازم است در مورد انواع سبک عکاسی مدرن بیاموزید را در اختیار شما قرار دادیم.
موضوعات محبوب امروز عکاسی:
عکاسی پرتره:
پرتره یک سبک عکاسی از انواع سبک های عکاسی است که هدف از این نوع سبک عکاسی به تصویر کشیدن احساسات و رنگ و بوی محیط درون یک عکس است. در عکاسی پرتره موضوع و هدف اصلی که مدنظر عکاس است به صورت واضح و نمایش داده میشود و بقیه قسمت های تصویر تار و محو تر است ( به اصطلاح عکس فوکوس میشود ).
عکس های پرتر معمولا حس آرامش بخشی را به طرف مقابل القا میکند.
عکاسی فشن:
عکاسی فشن، مربوط به عکاسی از لباس ها، کیف، کفش و … است که یکی از انواع سبک عکاسی مدرن در زمینه تجارت نیز به شمار میرود. اگر مجلات مربوط به مد و پوشاک را مطالعه کرده باشید، دیدید که بیشترین زیبایی را به این مجله ها عکس ها داده است. عکس های فشن، از مدل های معروف لباس در دنیا یا یک منطقه گرفته میشود؛ چون مردم حس بهتری را از مدل ها و افراد مشهور دریافت میکنند.
عکاسی ورزشی:
عکاسی ورزشی شاید سخت ترین شاخه از انواع سبک عکاسی مدرن باشد چرا که عکاسان ورزشی باید شور و هیجان حاکم بر یک محیط را به تصویر بکشند و با تحرکات زیادی که در این محیط ها است این کار را برای عکاسی ورزشی سخت تر میکند. برای این منظور عکاسان ورزشی باید خیلی سریع باشند تا بتوانند لحظه های در اوج را به خوبی ثبت کنند.
عکاسی استیل لایف:
استیل لایف یا عکاسی از طبیعت و اشیاء بی جان، شاخه خیلی زیبایی از انواع سبک عکاسی مدرن است. عکاسی استیل لایف بیشتر در زمینه تبلیغات و به رخ کشیدن محصولات برند های تجاری کاربرد دارد و مورد استفاده قرار میگیرد. در عکاسی استیل لایف نور پردازی، قدرت دوربین و لنر و چیدمان سوژه ها حرف اول را در میزان تاثیر گذاری عکس روی مخاطب میزند.
عکاسی معماری:
موضوع اصلی و هدف عکاسان معماری شکل و چیدمان ظاهری و داخلی یک بناست. ساختمان ها، پل ها، دیوار ها و … سوژه عکاسی در این نوع عکاسی است. در عکاسی معماری در رابطه با نور پردازی باید دقت خیلی زیادی شود و برای اینکه حس و حال واقعی یک سوژه به مخاطب منتقل شود نور پردازی محیط با چالش خیلی زیادی روبرو میشود؛ مخصوصا بنا های قدیمی.
سبک عکاسی رئال:
سبک رئال یا رئالیسم در عکاسی، یک سبک واقع گرایانه از انواع سبک عکاسی مدرن است. حتی رئالیسم به معنی واقع گرایانه است. رئالیسم یک جنبش هنری بود که در قرن بیستم اتفاق افتاد و عکاسی نیز تحت تاثیر خود قرار داد.
عکاسان سبک رئالیسم بیشتر سعی دارند واقعیت هایی که در زندگی روزمره یک نفر اتفاق می افتد را به تصویر بکشند. با ظهور سبک عکاسی رئال مرز های عکاسی شکسته شد و این هنر خیلی تر از تصور ذهن ها حاضر شد.
سبک عکاسی مینیمال:
سبک عکاسی مینیمال، یکی از انواع سبک عکاسی مدرن ساده و با جزئیات کم است که از سوژه ها با دقت و تمرکز بسیار بالا عکس برداری میشود. خلاصه داستان این است که عکس باید حداقل جزئیات و حداکثر مفهوم را داشته باشد.
زیبایی عکس های ساده مینیمالیسم به قدری است که حتی اگر ساعت ها محو زیبایی های آن شویم باز هم خسته کننده نیست. چرا که زیبایی و تاثیر گذاری این تصاویر در سادگی شان است.
در تصاویر مینیمال رنگ ها، تنوع خیلی زیادی ندارد و رنگ ها نزدیک به همدیگر هستند و فقط سوژه مورد نظر نسبت به مابقی تصاویر متمایز است.
با ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.
سبک عکاسی کلاسیک:
سبک عکاسی کلاسیک، شاخه ای از انواع سبک عکاسی است که عکاسان این سبک سعی میکنند سوژه را همان گونه که در واقعیت هستند تصویر کنند. این نوع عکس در طراحی سایت بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
عکس های کلاسیک، عکس هایی هستند با ظاهر سیاه و سفید و بدون هیچ دستکاری تصویری. تصاویر کلاسیک شباهت خیلی زیادی به تصاویری که در زمان های قدیم که با دوربین های سیاه و سفید عکاسی گرفته میشد دارند.
انواع سبک عکاسی مدرن مدلینگ برای تاثیر گذاری بیشتر:
در آخر به انواع سبک عکاسی مدرن در حوزه مدلینگ میرسیم. یک سبک عکاسی تجاری که مقدار فروش یک برند به آن بستگی دارد.
عکاسی ادیتورال:
عکاسی ادیتورال در زمینه مدلینگ، به مجلات مدلینگ مربوط میشود و به مجلات مدلینگ رنگ و روح میدهد. در عکاسی ادیتورال، تصویر یک داستان بیان میشود که مدل در آن به عنوان یک بازیگر عمل میکند.
میزان تاثیر گذاری عکس های ادیتورال، به هماهنگی میان مدل و محصولی که آن را تبلیغ میکند بستگی داد. البته فاکتور های دیگر هم در زیبایی عکس تاثیر دارند. فاکتور هایی مثل نور پردازی، لوکیشن عکس برداری و … .
عکاسی کاتالوگ:
شاید تا به حال کاتالوگ های مدلینگ و فشن را دیده باشید و متوجه این شده باشید که تصاویر این کاتالوگ ها کیفیت کمتر و پایین تری نسبت به عکاسی ادیتورال داشته باشد و دلیل آن هم این است که کلا چاپ کردن کاتالوگ برای به نمایش گذاشتن یک نمای اولیه از محصول است و نیازی نیست که زمان و انرژی زیادی روی تصاویر کاتالوگ ها بگذارند
عکاسی در خیابان:
میتوان گفت عکاسی مد و فشن در خیابان محبوب ترین نوع عکاسی مد و فشن است. البته با زیاد شدن امکانات حتما لازم نیست که برای عکاسی مد، در خیابان برویم و با نرم افزار های ادیت عکس مثل فتوشاپ میتوانیم این نیاز را بر طرف کنیم.
نکته: لوکیشن عکاسی بسته به نوع و رنگ لباس باید تغییر کند و استفاده از لوکیشن های ضعیف در قدرت تصویر تاثیر گذار است.
شما علاوه بر اینکه میتوانید از این عکس ها برای طراحی UI نیز استفاده کنید.
امیدواریم از در این مقاله اطلاعاتی که به دنبالش بودید پیدا کرده باشید اگر بعد از خواندن این مقاله هنوز سوالی در ذهنتان وجود دارد میتوانید در بخش کامنت ها از ما بپرسید.