عکاسی حرفه ای- آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت

فهرست مطالب

عکاسی حرفه ای، زاویه ی پنهان موفقیت در کسب و کار

عکاسی حرفه ای

عکاسی حرفه ای یک شغل عالی برای کسانی هست که می خواهند در ازای استعدادی که دارند درآمدی عالی داشته باشند. این حرفه یکی از معدود حرفه هایی است که سن، جنسیت و مدرک دانشگاهی به اندازه ذهنی خلاق و چشم هایی قدرتمند مهم نیست. اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که می خواهند در این شغل بدرخشند و تبدیل به یک عکاس حرفه ای شوید با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

با ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های فیلم برداری و عکاسی

عکاسی مدلینگ- ترنانت

عکاسی مدلینگ

هر شات از 50 هزار تومان

عکاسی محصول- ترنانت

عکاسی محصول

هر شات از 100 هزار تومان

فیلمبرداری ثابت- ترنانت

فیلمبرداری ثابت

ساعتی از 300 هزار تومان

فیلمبردای تیزر- ترنانت

فیلمبرداری تیزر

ساعتی از 500 هزار تومان

ضرورت وجود عکاسی حرفه ای برای برندها

خدمات عکاسی به عنوان یک اصل اساسی در تبلیغات اصولی یک برندینگ محسوب می شود.اگر به این اصل توجه نکنید در دنیای دیجیتال مارکتینگ جایگاهی نخواهید داشت.

امروزه  شبکه های اجتماعی به خصوص اینستگرام در توسعه ی کسب و کارها نقش ویژه ای دارند. در مدیریت پیج اینستاگرام باید به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشید عکس بی کیفیت مخاطبان شما را به سمت خود جذب نمی کند. حتما این نکته را توجه کردید که در یک پیج اینستاگرام هرچقدر کیفیت عکاسی بالاتر باشد توجه بیشتری نسبت به محصولات آن پیج خواهید داشت.

گاهی عکاسی حرفه ای به عنوان یک خدمت ویژه در دیجیتال مارکتینگ ها عنوان می شود. همانطور که گفته شد خدمات عکاسی یک اصل مهم در توسعه ی برندینگ ها محسوب می شود. آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت همواره تلاش کرده در زمینه های زیادی از جمله خدمات عکاسی نقش پررنگی برای توسعه ی برندها ایفا کند.

تجربه ی رسیدن به یک عکاسی حرفه ای

1 . یک مربی استخدام کنید.

برای شروع عکاسی حرفه ای نیاز دارید تا با مهارت های ابتدایی عکاسی آشنا شوید، پس میتوانید با استخدام کردن یک مربی حرفه ای روند پیشرفت خود را سرعت ببخشید ، و اگر نمی خواهید پول زیادی در این راه خرج کنید میتوانید با مراجعه به سایت ها و ویدیو پلیرهای انلاین مانند یوتیوب به منبع عظیمی از فیلم ها و مقالات آموزشی دسترسی رایگان پیدا کنید.

2 . زمینه مورد علاقه خود را پیدا کنید.

عکاسی، حرفه ای بزرگ و گسترده است که میتوانید به سبک های مختلفی در این زمینه فعالیت داشته باشید. میتوانید یک عکاس انتزاعی شوید، یک عکاس صنعتی یا عکاس ساختمانی و یا حتی یک عکاس خیابانی شوید. پس سعی کنید با آگاهی کامل و علاقه خود سبک عکاسی خود را انتخاب کنید و در آن سبک تبدیل به یک عکاس حرفه ای شوید.

3 . دوربین خودتون رو کشف کنید.

یک فوتبالیست خوب میدونه چه کفشی رو پا کنه و چجوری از اون کفش استفاده کنه؛ اگر کفشی که مخصوص سالن هست رو در زمین چمن بپوشید قطعا عملکرد چشم گیری نخواهید داشت و افراد اطراف شما شما را به چشم یک فوتبالیست خوب نگاه نمی کنند. پس مهم ترین حرکتی که باید انجام بدید پیدا کردن یک دوربین خوب و با کیفیت  هست، میتونید با مشورت از افراد با تجربه در این زمینه کارایی هر نوع دوربین رو بشناسید و بهترین نوع دوربین با در نظر گرفتن این موضوع که می خواهید به چه نحوی از آن دوربین استفاده کنید انتخاب کنید.

4 . دوربین خودتون رو بشناسید.

یک عکاس حرفه ای تمام جزئیات یک دوربین رو میدونه و بهترین استفاده رو از اون دوربین میکنه. پس قدم بعدی بعد از خرید یک دوربین با کیفیت شناخت کامل از اجزای دوربینه که میتوانید با مراجعه دوباره به منابع اینترنتی شناختی نسبی از دوربینتون پیدا کنید ولی باید این رو بدونید که زمانی شناخت کامل از دوربینتون پیدا میکنید که از دوربین استفاده مکرر داشته باشید.

5 . به ذهن خود فضا بدهید.

برای تبدیل شدن به یک عکاس حرفه ای باید ذهن خود را باز کنید و یک اثر متفاوت و خلاقانه ایجاد کنید . اگر در خانه نشسته اید و هیچ ایده ای برای عکاسی به ذهنتان نمیرسد دارید یک اشتباه بزرگ مرتکب می شوید، زیرا یک عکاس خلاق و حرفه ای ذهن خودش رو به یک خانه منتهی نمی کند و برای گرفتن یک عکس خوب ساعت ها در فضای بیرون به دنبال یک موضوع خوب برای عکاسی میگردند و حتی روزها به مسافرت میروند تا از مناظر دیدنی ایده بگیرند و یک اثر زیبا را خلق کنند. پس اگر نشستید و دارید این مقاله رو میخونید هیچ جا نروید و مقاله را تمام کنید و بعد هر کجا خواستید میتوانید بروید و ایده جمع آوری کنید.

6 . از تجربه دیگران نهایت استفاده رو ببرید.

همان طور که گفتم اینترنت یک دنیای بزرگ از ایده های خارق العاده است و بیشتر عکاسان حرفه ای برای دیده شدن کارهایشان از این منبع عظیم نهایت استفاده را میبرند. و اینجاست که شما دست به کار میشوید و از این تجربه های بارگذاری شده بر روی اینترنت ایده میگیرید و سعی میکنید تا ترفند های پیاده شده بر روی این عکس ها رو هنگام عکس برداری بر روی عکس های خود اعمال کنید.

7 . تمرین، تمرین و تمرین.

الان تقریبا تمام گام های مورد نیاز برای یک عکاس حرفه ای شدن را برداشته اید. اکنون باید با تمرین مکرر جنبه های مختلف مهارت های عکاسی خود را تقویت کنید. هر روز عکس بگیرید و با داشتن یک برنامه منظم و دقیق بخشی از تایم روزانه خود را به بیرون رفتن و تقویت مهارت عکاسی خود اختصاص دهید.

8 . از نظرات مردم استفاده کنید.

همان طور که گفتیم اینترنت منبع عظیمی است ولی در این منبع عظیم فقط ما نیستیم که به دنبال حرفه ای شدن میگردیم. شما میتوانید با درست کردن یک صفحه اجتماعی و آپلود کردن عکس های خود در آن صفحه ها نظرات مردم را جویا شوید و پیشنهاد ها و انتقادهایشان را گوش کنید و نقاط ضعف خود را تقویت و نقاط قوت خود را قوی تر کنید.

9 . وارد بازار کار شوید.

اگر میخواهید سطح کاری خود را بالا ببرید و در این زمینه به عکاسی حرفه ای برسید باید بازار کار را بشناسید. یک محیط رقابتی عالی برای ارتقای کیفیت کاریتان و همچنین کار کردن در کنار عکاس های دیگر روحیه کاری شما را بالا برده و به شما کمک میکند در این زمینه پیشرفت چشم گیری داشته باشید. همچنین میتوانید پروژه های مختلف عکاسی را دست بگیرید و بر اساس نظر کارفرمای خود عکس برداری کنید که خود یک تمرین خیلی مفید است.

10 . نکات را به مرور یاد بگیرید.

نیازی نیست برای رسیدن به عکاسی حرفه ای تمامی ترفندهای عکاسی را یک شبه فرا بگیرید، سعی کنید روند یادگیری خود را خیلی نرم و اروم پیش ببرید و یادتان باشد عجله کردن در یادگیری فقط باعث از هم پاشیدن تمرکز ذهنی شما شده و شما را دستپاچه میکند. به نقل قول از استاد بزرگ بروسلی که می فرمایند: ( من از کسی نمیترسم که صد فن را در یک شب تمرین میکند، من از کسی میترسم که یک فن را صد شب تمرین میکند. )

اگر عکس های شما خوب نمی شود و نمی توانید نظر مشتری را جلب کنید اصلا نگران نباشید. تجربه ی رسیدن به عکاسی حرفه ای نیاز به زمان و تمرین مکرر دارد؛ مسیر رسیدن به رویاها هیچ زمانی آسون نبوده و نخواهد بود پس امید خود را از دست ندهید و با صبر و کوشش فراوان به مسیر خود ادامه دهید.

شما چه نکات و ترفندهای دیگری را می شناسید؟

آیا نکات بالا کمکی به شما کرد؟

در بخش کامنت ها تجربه های خود را با ما به اشتراک بگذارید 

تاثیر عکاسی حرفه ای در سایر حوزه های دیجیتال مارکتینگ

تصور کنید برای خرید یک محصول به سراغ یک سایت فروشگاه اینترنتی می روید تا محصول مورد نظر خود را خریداری کنید. پس از یافتن محصول مورد نظر اولین کاری که انجام میدهید بررسی تصاویر محصول خواهد بود. اگر به جای عکس شفاف و با کیفیت با یک تصویر مبهم مواجه شوید حتما سایت رو ترک می کنید و از خرید منصرف خواهید شد. بنابر این یکی از نکات مهمی که هنگام اجرای  طراحی سایت به آن باید توجه کرد.