طراحی سایت با پایتون- آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت

فهرست مطالب

طراحی سایت با پایتون، معرفی فریم ورک های پایتون

طراحی سایت با پایتون

طراحی سایت با پایتون،  یکی از روش های طراحی سایت است که با برنامه نویسی به زبان پایتون صورت میگیرد.

پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است که در زمینه های مختلفی کاربرد دارد که یکی از این حوضه ها،  برنامه نویسی تحت وب است.  پایتون نحوه کد نویسی( syntax ) بسیار ساده ای دارد و این یکی از دلایلی است که مخاطبان بسیار زیادی را به خود جدب کرده است.

معروف ترین و محبوب ترین فریم ورک پایتون که با آن برنامه نویسی تحت وب انجام میدهند، فریم ورک جنگو ( Django ) هست که یکی از قوی ترین فریم ورک های آن است.

برنامه نویسی سایت با جنگو،  از ۲۰۰۵ که نسخه اولیه جنگو،  به بازار عرضه شد،  شروع به توسعه پیدا کردن کرد و برنامه نویسان بسیار زیادی را از آن موقع تا حالا به خود جذب کرده است.

آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت با داشتن افراد متخصص در زمینه طراحی سایت با پایتون میتواند گزینه بسیار خوبی برای شما باشد.

از آنجا که پایتون یک زبان برنامه نویسی بک اند ( back-end ) است،  بدیهی است که با فریم ورک جنگو فقط قسمت پشت پرده و بک اند وب سایت را می توان برنامه نویسی کرد.

فریم ورک های تحت وب پایتون:

در ادامه، به معرفی ۳ تا از فریم ورک های تحت وب زبان پایتون میپردازیم.

شماره یک-  جنگو  ( Django ):

 

جنگو معروف ترین و محبوب ترین فریم ورک زبان پایتون است که در سال ۲۰۰۵ تحت اجازه نامه BSD به بازار عرضه شد و از آن سال تا به الان برنامه نویسان بسیار زیادی را که به حوضه برنامه نویسی تحت وب علاقه دارند، به خود جذب کرده است.

یادگیری جنگو آسان است و اگر میخواهید،  وارد برنامه نویسی تحت وب شوید،  شما میتوانید در یک محدوده زمانی ۳ تا ۱۲ ماهه این فریم ورک را یادبگیرید و یک تسلط نسبی در حدی که بتوانید بگویید شما برنامه نویس تحت وب هستید و میتوانید پشت پرده یک وبسایت را کد نویسی کنید، داشته باشید.

شماره دو-  فلسک ( Flask ):

 

بعد از جنگو نوبت به فلسک میرسد که یک میکرو فریم ورک محسوب میشود.  زیرا از آن در پروژه های کوچک تر استفاده میکنند.  به عنوان مثال با فلسک میتوان سایت های شخصی،  فروم ها و وبلاگ ها را راه اندازی کرد.

فلسک در سال ۲۰۲۰ در GitHub در بین فریم ورک های تحت وب پایتون از نظر محبوبیت در رتبه دوم بعد از جنگو قرار گرفت.

شماره سه-  وب تو پای ( web2py ):

 

این فریم ورک مبتنی بر پایگاه داده است و از امنیت بالایی برخوردار است.

این فریم ورک از معماری MVC پیروی میکند و قابلیت نصب بر روی انواع سیستم عامل ها مانند ویندوز، مک و لینوکس را دارد.

ردیابی خطا ها از طریق خطای ورود به سیستم و سیستم تیکتینگ نیز از قابلیت های این فریم ورک تحت وب پایتون است.

هزینه طراحی وب با پایتون:

 

طراحی وب سایت با پایتون،  در واقع همان طراحی سایت با استفاده از زبان های برنامه نویسی است.

طراحی سایت با استفاده از برنامه نویسی به دلیل اینکه به زمان بیشتر و به برنامه نویسان مختلفی نیاز دارد هزینه بیشتری نسبت به طراحی سایت با CMS هایی مثل وردپرس دارد.

در طراحی سایت با استفاده از برنامه نویسی،  برنامه نویس بک اند پشت صحنه وب سایت را کد نویسی میکند و برنامه نویس فرانت اند هم ظاهر و زیبایی وب سایت را برنامه نویسی میکند. این فرایند زمان بیشتری نیاز دارد و هزینه های آن هم بالا تر میرود.

آموزش پروژه محور طراحی سایت با پایتون:

اگر شما تازه میخواهید وارد دنیای برنامه نویسی شوید یا در حال یادگیری مقدمات اولیه برنامه نویسی هستید شاید زیاد آموزش پروژه محور زبان های برنامه نویسی مختلف را شنیده باشید. حال این به چه معنی است؟

آموزش پروژه محور یعنی شما در حین یادگیری پروژه کاری واقعی کارآمد انجام میدهید؛  اینگونه از آموزش سطح یادگیری را بالاتر میبرد و شما را برای ورود به بازار کار آماده تر میکند.

آموزش طراحی سایت با جنگو- ترنانت

با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های طراحی سایت

پلن اقتصادی

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

✅ دامنه ir.
✅ هاست 1 گیگ 
✅ تعداد صفحات: صفحه ی اصلی
✅ بارگذاری محصول
✅بدون پشتیبانی

پلن استاندارد

شروع قیمت از 8 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 2 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 6 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 1 ماهه

پلن حرفه ای

شروع قیمت از 15 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 5 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 15 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 3 ماهه

پلن VIP

شروع قیمت از 28 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 10 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 30 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 6 ماهه

تیم طراحی سایت با پایتون

یک تیم طراحی سایت از چه افرادی تشکیل شده است؟

برنامه نویس بک اند:

برنامه نویس بک اند، کار های پشت پرده سایت، که تمام محاسبات را انجام میدهد و موتور محرک یک برنامه محسوب میشود را برنامه نویسی میکند.

زبان پایتون توسط این افراد مورد استفاده قرار میگیرد و با استفاده از فریم ورک هایی مثل جنگو و فلسک،  تحت وب،  برنامه نویسی میکنند.  البته برنامه نویسی بک اند تحت وب،  فقط با پایتون انجام نمیشود و زبان هایی مثل PHP و ASP.net هم در این موضوع مورد استفاده قرار میگیرد.

برنامه نویس فرانت اند:

این برنامه نویس ها ظاهر وبسایت را هدف قرار میدهند و هیچ دخالتی در بخش پشت صحنه وبسایت ندارند.

برنامه نویسان فرانت و بک نیاز نیست در هر دو موضوع مسلط باشند ولی باید به کار هم آشنا باشند تا بتوانند کار خودشان را پیش ببرند.

فرانت کار های تحت وب،  باید به زبان های HTML،  CSS و JavaScript مسلط باشند.

برنامه نویس فول استک:

فول استک ها افرادی هستند که هم رو موضوع فرانت و هم رو موضوع بک،  تسلط کافی دارند و میتوانند یک وب سایت را از صفر تا صد پیش ببرند و برنامه نویسی کنند.

یادگیری طراحی سایت با پایتون:

 

برای یادگیری طراحی سایت با پایتون،  باید به سراغ یادگیری فریم ورک جنگو بروید.  یادگیری جنگو را از طریق خرید دوره هایی که در وبسایت ها قرار دارد،  دوره های آموزشی که درون یوتیوب وجود دارد و یا اینکه به عنوان کارآموز وارد یک شرکت برنامه نویسی شوید،  میتوانید یادبگیرید.

این کار حدود ۳ ماه طول میکشد و بعد از آن شما یک تسلط نسبی به جنگو دارید.

بعد از اینکه کار کردن با جنگو را یاد گرفتید باید به سراغ یادگیری زبان های فرانت،  یعنی HTML،  CSS و JavaScript بروید.

شما برای اینکه بتوانید یک وبسایت بسیار کاربردی و زیبا درست کنید باید با یک متخصص طراحی UI حرفه ای کار کنید تا بتواند بهترین طرح را برای شما ایجادکند.

 اگر میخواهید در طراحی سایت بیشتر روی پایتون مانور دهید نیاز نیست که خیلی روی این زبان ها مسلط شوید و یک یادگیری سطحی که بتوانید کد های این زبان ها را متوجه بشوید کافی است.  ولی اگر که میخواهید روی بخش فرانت هم کار کنید باید روی این زبان ها نیز مسلط باشید.

خب،  اگر این کار ها را انجام دادید و توانستید یک صفحه وبسایت را برنامه نویسی کنید و بالا بیاورید،  به شما تبریک میگویم شما یک برنامه نویس وب هستید و توانایی این را دارید که در پروژه ها شرکت کنید و برای خودتان از این راه کسب درآمد کنید.

مزیت هایی که پایتون را متمایز میسازد:

۱ـ سینتکس زبان پایتون بسیار ساده است و اگر قصد شروع برنامه نویسی را دارید پیشنهاد میکنیم با زبان پایتون،  شروع کنید تا یک آشناییت با زبان های برنامه نویسی داشته باشید و بعد به سراغ زبان ها دیگر بروید.

 

۲ـ پایتون در حوضه ها مختلف کاربرد دارد؛  بعضی از کاربرد های آن عبارت اند از:  برنامه نویسی تحت وب،  یادگیری ماشین( هوش مصنوعی )،  ساخت اپلیکیشن موبایل،  ساخت بازی،  هک و … .

 

۳ـ قابلیت ادغام شدن با زبان های دیگر. از آنجا که هیچ زبان برنامه نویسی کامل نیست و یک برنامه با زبان های مختلفی نوشته میشود پایتون این قابلیت را دارد تا با زبان های دیگر ادغام شود و به یک زبان همه جانبه تبدیل شود.

 

۴ـ پایتون یک زبان هوشمند و سطح بالاست و شما هنگام کد نویسی با آن می توانید خیلی از فاکتور ها را نادیده بگیرید.

 

طراحی سایت با پایتون کمی راحت تر از طراحی سایت با PHP است. دلیل این فر فقط این نکته است که طراحی سایت با پایتون از قواعد و مقررات راحت تری نسبت به PHP برخوردار است.

شما بعد از موفقیت در زمینه طراحی سایت و ایجاد وبسایت خود باید به فکر یک تبلیغات اصولی برای بازدید بهتر و دریافت خدمات سئو برای درخشیدن در رتبه یک گوگل است.