شبکه اجتماعی توییتر- ترنانت

فهرست مطالب

شبکه اجتماعی توییتر چیست+ 3 نکته مهم

شبکه اجتماعی توییتر

شبکه اجتماعی توییتر، افرادی که اصللا تاکنون  از شبکه اجتماعی توییتر استفاده نکرده‌اند، وقتی با روال کار این نوع شبکه اجتماعی آشنا می‌شوند، بازهم قطعا این سوال برایشان بی پاسخ می‌ماند که چرا افراد باید از شبکه اجتماعی توییتر استفاده کند؟

این سوال، سوال بسیار خوبی است. در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت کامل درباره این شبکه اجتماعی مروری می‌کنیم بر علت‌های استفاده مختلف از شبکه اجتماعی توییتر.

گرچه اغلب مردم از شبکه اجتماعی توییتر برای اهداف خود استفاده می‌کنند، توییتر به طور کاملا گسترده توسط مشاغل، به ویژه مشاغل کوچک مورد استفاده قرار گرفته می‌شود.

به طورکلی توییتر حتی در تلاش است تا به کسب و کارهای کوچک و بزرگ کمک کند تا خود را در این پلتفرم رسانه اجتماعی ثابت کنند.

شبکه اجتماعی توییتر چیست؟

توییتر، ترکیبی از چند رسانه‌ اجتماعی، وبلاگ نویسی، نوشتن متون و همچنین سایت خبری و شبکه اجتماعی های آنلاین است. که برای افراد مختلف کاربردهای کاملا متفاوتی دارد، به نوعی کاراگاه گجت در سوشال مدیاهاست.

به عنوان مثال، خانواده‌ای پرجمعیت را تصور کنید که اعضای آن از نظر جغرافیایی کاملا پراکنده هستند، این افراد در خانواده می‌توانند از توییتر به عنوان راهی  برای مطلع شدن از آخرین اخبار و دلنوشته های همدیگر استفاده کنند یا شاید گروهی از دوستانتان ، اتفاقات روزمره‌ای که در زندگی‌شان اتفاق می افتد، با هم به اشتراک بگذارند

دلیل توییت کردن افراد در شبکه اجتماعی توییتر چیست؟

اشخاص به دلایل مختلفی توییت می‌کنند: از جمله غرور، توجه، تبلیغ وبسایت خود یا احساسات روزمره خود که ممکن است سراغشان بیاید مانند شادی، و حتی غم یا حتی بی حوصلگی. در واقع این فرصتی است که به جهانیان فریاد بزنیم و از اینکه چه تعدادی از مردم توییت‌های ما را می‌خوانند، لذت ببریم. با این حال، تعداد زیادی از کاربران توییتر محتوای بسیار مفیدی را ارسال می‌کنند و این ارزش واقعی توییتر است. 

این برنامه باعث می‌شود تا مردم به روزنامه نگاران آماتور در زندگی تبدیل شوند و  چیزی‌‌هایی را توصیف و به اشتراک بگذارند که در طول روز برایشان جالب به نظر رسیده است. شبکه اجتماعی توییتر هم مانند سایر شبکه‌ها، محرک‌های بیهوده زیادی دارد؛  اما در عین حال، پایگاه مناسبی از اخبار مفید و مطالب آگاهانه است و شما باید تصمیم بگیرید که کدام محتوا را در توییتر دنبال کنید.

دلایل مختلف محبوبیت توییتر

یکی دیگر از دلایل مهم جذابیت بالای توییتر این که بسیار سریعتر پیام‌های دوستان‌تان را بررسی می‌کنید. در واقع می‌توانید صدها هزار کاربر توییتر را دنبال کرده و مطالب آن‌ها را به صورت اجمالی و کاملا سریع نگاه کنید و این ویژگی با ساختار دنیای مدرن بسیار سازگار است.

در توییتر از محدودیت در تعداد کلمات هر پیام، به صورت هوشمندانه‌ای استفاده میشود به طوری که توییت کردن به 280 عدد کلمه محدود شده است.

در واقع این محدودیت باعث ایجاد یک چالش جذاب و جالب شده است.  همچنین اصل مختصر و مفید را به واقعیت تبدیل می‌کند و باعث این می‌شود که کاربران کلمات را به صورت کاملا هدفمند و متمرکز به کار ببرند.

این محدودیت باعث شده که یک توییت در یک نگاه کاملا قابل خواندن باشد و این چنین است که توییتر به یک پلتفرم بسیار جذاب تبدیل شده است.

گفتن این موضوع خالی از لطف نیست که شما هرچقدر در مبحث مدیریت شبکه های اجتماعی سررشته داشته باشید میتوانید بسیار خوب و اصولی حساب کاربری توییتر خود را مدیریت کنید و مخاطبان خود را افزایش دهید.

با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های شبکه های اجتماعی

مدیریت شبکه های اجتماعی- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت تویتر

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت توئیتر- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت آپارات

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت فیس بوک

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت لینکدین

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت یوتیوب

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت پینترست- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت پینترست

شروع قیمت از 2 میلیون تومان

مدیریت تلگرام- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت تلگرام

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

مدیریت واتس آپ- دیجیتال مارکتینگ ترنانت

مدیریت واتس آپ

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

نحوه کار توییتر چگونه است؟

استفاده از توییتر کاملا آسان و راحت است. شما می‌توانید با ایجاد یک حساب کاربری  ساده به طور رایگان ثبت نام کنید و عضو این شبکه اجتماعی شوید.

 لازم به ذکر این موضوع است که در ایران باید از فیلتر شکن مناسبی برای ورود به شبکه اجتماعی توییتر استفاده شود.

سپس توییت‌‌هایی را در طول روزانه و یا حتی ساعتی، یا هر زمانی که دوست دارید، می‌توانید پست کنید و افرادی که شما میشناسید، تشویق کنید تا شما را دنبال کنند و توییت‌های شما را در فیدهای توییتر خود ببینند و لذت ببرند.

 همینطور افرادی که شما را فالو می‌کنند، توییتر از شما می‌خواهد که شما هم متقابلا آنها را دنبال کنید و پست های آنان را مشاهده کنید.

برای دریافت فیدهای بسیار جذاب توییتر، اشخاص جالب و یا افراد مشهور را دنبال کنید و اگر توییت‌های آن‌ها آن طور که شما فکر می‌کردید جالب نبود می‌توانید آن‌ها را آنفالو کنید و آن هارا از فیدهای خود حذف کنید.

اگر روزانه به حساب توییتر خود را مشاهده کنید، می‌بینید که به طور مداوم افرادی که دنبال می‌کنید توییت‌های تازه و جدیدی می‌گذارند. البته در توییتر اصطلاحات تخصصی وجود دارد که در این مقاله با اصطلاحات توییتر می‌توانید با آن‌ها آشنا شوید.

اگر شما اصول محتوا نویسی را از یک متخصص خدمات سئو بپرسید میتواند بسیار به شما در امر توییت گذاری کمک کند زیرا این افرا با قواعد و اصول محتوا نویسی کاملا آشنا هستند و میتوانند به صورت کاملا کاربردی شمارا راهنمایی کنند تا نتیجه خوب و مورد نطر خود را بگیرید و بتوانید توییت های جذابی را در معرض دید بگذارید.

سخن آخر…

توییتر هم مانند دیگر شبکه اجتماعی های دیگر فرصتی برای تعامل با دیگران را فراهم کرده است.که می‌شود گفت فیس بوک آغاز گر این ماجرا بوده است که اکنون در تقلا بقای خود به وسیله اینستاگرام در حال تلاش است.

هر یک ازین پلتفرم‌ها ویژگی‌های خاص خود و کاربردهای منحصر به فردی را دارند که خودشان را از دیگر پلتفرم ها متمایز می‌کنند.

شاید راز توییتر این باشد که متن محوری و کوتاه بودن پست هایش باشد. در یک برداشت کلی میتوان گفت که کاربران توییتر را اقشار بالای یک جامعه دانست. منتقدین، سیاست مداران یک کشور، هنرمندان و کسانی که گویا دغدغه شان بیش از به رخ کشیدن عکسانشان است و بعداز ظهرشان کنار یک فنجان قهوه است.

دست کم  باید برداشت ما این باشد که اگر کسی بخواهد در توییتر کاملا موفق شود احتمالا باید حرف‌‌هایی در رابطه با نیمه دوم هرم مازلو ( هرم اولویت دهی نیازهای انسان ها ) برای گرفتن داشته باشد.

چه کسانی که بخواهند استفاده شخصی داشته باشند و چه شرکت هایی که قصد تبلیغات در شبکه اجتماعی توییتر را دارند. اگر بتوانید با یک طراحی سایت حرفه ای و کاربر پسند مخاطبان خود را از این شبکه اجتماعی به وبسایت خود هدایت کنید میتوانید یک وبسایت بسیار پرترافیک و پر مخاطب داشته باشید.

برای اینکه بتوانید یک طراحی خوب برای وبسایت خود پیاده کنید باید اصول طراحی UI  را بلد باشید.