انواع طراحی گرافیک- ترنانت

فهرست مطالب

انواع طراحی گرافیک با چاشنی خلاقیت و کیفیت

انواع طراحی گرافیک

انواع طراحی گرافیک شامل ترکیب های بصری در قالب تجسم رنگ، تایپوگرافی و اشکال هندسی است که برای ارتباط برقرار کردن از آن استفاده میکنند. به همین دلیل موضوع انواع طراحی گرافیک بیان شده است. گرافیک مهارتی است که در آن هنر، روانشناسی و خلاقیت دخیل است و میزان تاثیر گذاری آن به این المان ها بستگی دارد.           

یعنی هر کدام از این حوضه ها تخصصی است و دنیای بزرگی برای یادگیری دارد، ولی می توانند با یکدیگر هم پوشانی دهند.

دنیای انواع طراحی گرافیک، همواره در حال تغییر و بروز شدن است؛ پس طراحان گرافیک مدام باید مهارت های خود را به روز نگه دارند تا طرح های جذابی، پیاده سازی کنند. خدمات طراحی گرافیک در آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت همواره سعی کرده از خلاق ترین و حرفه ای ترین افراد برای ساخت یک طراحی خوب استفاده می کند.

انواع طراحی گرافیک، یکی از موثر ترین راه ها برای برقرار کردن ارتباط، بین یک برند و مشتری است. در واقع، یک طراح گرافیک می تواند قدرت واقعی برند را، بالا تر از تصور ها نشان دهد.

انواع طراحی گرافیک در حوزه های مختلفی کاربرد دارد و زیبایی و جلوه هر چیزی به طراحی گرافیک آن برمی گردد. 

انواع طراحی گرافیک در صنعت بازاریابی:

میزان شناخته شدن یک برند به نوع بازاریابی و مقدار بازاریابی آن بر میگردد. طراحی گرافیک با صنعت بازاریابی آمیخته شده و تصویری که در ذهن مخاطب از یک برند می ماند، می تواند به طراحی گرافیک مربوط باشد.

همانطور که گفته شد رنگ بندی طرح جزئی از طراحی گرافیک است و نوع رنگی که در طرح ها برای بازاریابی یک برند به کار میرود بسیار مهم است.

چند مثال از برند های بزرگ ایرانی

اگر به رنگ بندی این برند ها نگاه کنید میبیند که هر کدام از آنها سعی کرده اند که برند خود را با رنگ مخصوصی معرفی کنند و رنگ مربوط به آند برند در ذهن مخاطبان هک شود.

انواع طراحی گرافیک در طراحی وبسایت:

واقعیت این است که طراحی وبسایت بدون طراحی گرافیک هیچ معنی خاصی ندارد و وب سایت تبدیل به یک مکان بی روح میشود.

زیبا سازی و ایجاد حس خوب برای کاربر در استفاده از وبسایت بخشی از هنر طراحی گرافیک است و وبسایت بدون گرافیک، مانند نقاشی بدون رنگ آمیزی است. طراحی گرافیک وبسایت یا همان طراحی ui امروزه به عنوان یکی از مهمترین حوزه های طراحی سایت مطرح می باشد.

انواع طراحی گرافیک در بسته بندی محصولات:

وقتی مشتری محصولی خرید میکند انتظار دارد تا تولید کنند آن، برای محصولش ارزش قائل باشد و بسته بندی با کیفیت و زیبایی را برای محصولش تهیه کرد باشد. اینگونه مشتری به برند، اعتماد بیشتری میکند و حس رضایت بیشتری از خرید آن محصول دارد.

میبینید برند های بزرگ دنیا از چه بسته بندی زیبایی برای زیبا سازی محصولشان استفاده میکنند.

انواع طراحی گرافیک در معماری:

تا حالا به نما و زیبا سازی درون ساختمان ها دقت کرده اید؟ این نشان دهنده این است که طراحی گرافیک حتی روی معماری ساختمان ها نیز تاثیر گزاشته است  و آنها را دستخوش تغییر داده است.

با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های طراحی تدوین و گرافیک

خدمات طراحی بنر و استوری- ترنانت

بنر و استوری

شروع قیمت از 100 هزار تومان

خدمات طراحی گرافیک لوگو- ترنانت

لوگو

شروع قیمت از 500 هزار تومان

خدمات طراحی گرافیک رابط کاربری- ترنانت

رابط کاربری

شروع قیمت از 800 هزار تومان

خدمات طراحی گرافیک ست اداری- ترنانت

ست اداری

شروع قیمت از 1 میلیون تومان

خدمات طراحی گرافیک تدوین ویدئو- ترنانت

تدوین ویدئو

دقیقه ای از 100 هزار تومان

خدمات طراحی گرافیک تیزر سازی- ترنانت

تیزر سازی

ثانیه ای از 20 هزار تومان

خدمات طراحی گرافیک موشن گرافی- ترنانت

موشن گرافیک

ثانیه ای از 15 هزار تومان

طراحی خدمات گرافیک لوگوموشن- ترنانت

لوگوموشن

شروع از 500 هزار تومان

فروش طراحی گرافیک:

اگر شما عکس های زیادی طراحی کرده اید و این عکس ها بلا استفاده هستند، میتوانید آنها را در اینترنت به فروش برسانید.

خیلی از طراحان، عکاسان و مهندس های معمار، طرح هایی که آماده کرده اند در جایی مورد استفاده قرار نمی گیرد میتوانند در اینترنت به فروش برسانند و از این راه کسب در آمد کنند.

گرافیست یا طراح گرافیک:

در نگاه اول کار گرافیست و طراح گرافیک خیلی شبیه به هم است ولی وقتی با جزئیات بیشتری به این موضوع نگاه بکنیم در میابیم که کار طراح و گرافیست کمی با هم فرق می کند.

وظیفه یک گرافیست:

تخصص گرافیست بیشتر در زمینه ها تجاری کار آمد است و هدف طراح انتقال پیام به مخاطبان برای ترغیب کردن آنها به کاری است که گرافیست به آن اشاره کرده است.

وظیفه یک طراح:

کار طراح نیاز به خلاقیت و ظرافت بیشتری دارد یعنی باید از طرح ها و نقش های مختفی در کارشان استفاده کنند و هدف طراح جلوه دادن به سوژه ها در یک صفحه است. یک طراح متواند روی زیبا سازی جلد کتاب پوستر ها و بیلبور ها کار کند در حالی که گرافیست هدف انتقال پیام به مخاطب را دارد.

همکاری گرافیست و طراح:

 

به پوستر بالا دقت کنید. میبینید که در آن نقاشی هایی وجود دارد. گرافیست میتواند از طراح این درخواست را بکند که، این طرح ها و نقاشی ها را آماده کند و گرافیست آنها را در ساخت پوستر به کار بگیرد.

نرم افزار های طراحی گرافیک:

یک طراح گرافیک نیاز دارد تا بتواند با نرم افزار های طراحی کار کند و این موضوع نیاز به آموزش دارد.

نرم افزار های شرکت Adobe:

 

یکی از شرکت هایی که نرم افزار های زیادی برای طراحان وگرافیست ها فراهم کرده است، شرکت ادوبی است. یکی از نرم افزار های بسیار معروف آن که شاید خیلی جاها اسم آن را شنیده باشید فتوشاپ است. در ادامه به معرفی نرم افزار های این شرکت و شرکت های دیگر میپردازیم.

نرم افزار Adobe photoshop:

 

فتوشاپ یکی از مهم ترین نرم افزار هایی است که طراحان و گرافیست ها خیلی با آن سرو کار دارند و نقطه قوت خیلی از طراحان گرافیک میتواند در استفاده کردن از این نرم افزار باشد. هم اکنون این نرم افزار قوی ترین ابزار برای ویرایش کردن عکس هاست.

یکی از مزیت های این نرم افزار میتواند این باشد که هر فردی با هر سطح از تجربه می تواند با آن کار کند و تصاویر ساده و پیچیده ای را خلق کند.

نرم افزار Ellustrator:

 

 

این برنامه ابزار های بسیار زیادی دارد و شما میتوانید ادیت ها و طراح های دلخواهتان را با استفاده از ابزار های این نرم افزار روی تصاویر پیاده سازی کنید و در زمانتان صرفه جویی بیشتری انجام دهید.

ایلوستریتور برای ساخت انواع گوناگونی از تصاویر چاپ شده یا دیجیتال، که شامل کارتون، جدول، نمودار، لوگو و تصویرسازی می شود، مورد استفاده قرار گیرد.

نرم افزار InDisign:

 

ایندیزاین یکی دیگر از نرم افزار های شرکت ادوبی است که در زمینه ی چاپ و انتشارات کتاب، مجلات،کاتالوگ و بروشور مورد استفاده قرار میگیرد.

 با این نرم افزار شما می توانید از تعداد زیادی طرح برای طراحی صفحهات خود استفاده کنید. امکان درج عکس، فیلم و انیمیشن به همراه ابزارهای آن وجود دارد. برای طراحی و ساخت کتاب های صوتی از این نرم افزار استفاده می شود.

برتری طرح گرافیکی نسبت به متن:

چه بخواهیم و چه نخواهیم ما نسبت به خواندن متن تنبل هستیم و نگاه کردن به تصاویر را ترجیح میدهیم.

کاری که طراحی گرافیک انجام میدهد، حل این مشکل است. یعنی همان پیامی که ما باید در چندین خط نوشته در یابیم در قالب یک تصویر آن را دریافت میکنیم و این یعنی برتری طراحی گرافیک نسبت به متن.

این موضوع این پیغام را به ما میرساند که روز به روز صنعت طراحی گرافیک پیشرفته تر و بزرگ تر می شود و مهارت های خود را به روز نگه دارند و گسترش دهند.