طراحی سایت با HTML و CSS- ترنانت

فهرست مطالب

طراحی سایت با html و css با چاشنی خلاقیت و ابتکار

طراحی سایت با HTML و CSS با استفاده از کد ها طراحی میشود. کد های HTML به صورت نشانه گذاری و تگ است. تگ های  HTML مشابه این است: <h1>learning</h1>.

در کد بالا، یک سرتیتر learning در صفحه وب ایجاد میشود. HTML تگ های زیادی دارد که هر کدام از آن ها امکانات مختلفی دارند و برای کار های متفاوتی استفاده میشود. یک صفحه وب سایت از المان های متفاوتی مثل لینک ها، لیست ها، عکس ها، ویدئو ها، متن و … تشکیل شده و برای هرکدام از این المان ها یک تگ HTML وجود دارد.

نکته: اگر تگ های HTML به جای یک دیگر استفاده شوند، یعنی تگی که برای لینک است، به جای تگ متن استفاده شود روی سئوی سایت اثر منفی دارد و موتور های جستجو سایت ما را به خوبی شناسایی نمی کنند.

CSS برای زیبا سازی سایت است؛ یعنی کد های HTML را خیلی زیباتر و شکیل تر به ما نشان می دهد. کد های CSS به صورت زیر نوشته میشود:

Padding: 10px;

Border: solid 1px red;

خط اول میگوید که به المان ما یک فاصله داخلی ۱۰ پیکسلی بدهد و خط دوم میگوید، دور تا دور المان ما یک خط یک پیکسلی قرمز بیانداز.

فرم کلی این دو زبان به این صورت است و یادگیری آنها چیز خیلی پیچیده ای نمی تواند باشد.

نکته مهم برای اینکه طراحی سایت با html و css را یاد بگیرید باید بسیار خلاق باشید تا بتوانید زیبایی خلق کنید

تیم محبوب آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت با داران بودن افراد خلاق درزمینه طراحی UI،  طراحی گرافیک، خدمات سئو  بسیار کاربردی میتواند یک وبسایت اصولی و جذب کننده برای شما ایجاد و انتشار دهد.

با پلن های ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید.

پلن های طراحی سایت

پلن اقتصادی

شروع قیمت از 3 میلیون تومان

✅ دامنه ir.
✅ هاست 1 گیگ 
✅ تعداد صفحات: صفحه ی اصلی
✅ بارگذاری محصول
✅بدون پشتیبانی

پلن استاندارد

شروع قیمت از 8 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 2 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 6 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 1 ماهه

پلن حرفه ای

شروع قیمت از 15 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 5 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 15 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 3 ماهه

پلن VIP

شروع قیمت از 28 میلیون تومان

✅ دامنه com .ir.
✅ هاست 10 گیگ 
✅ تعداد صفحات: تا 30 صفحه
✅ بارگذاری محصول
✅ پشتیبانی 6 ماهه

HTML و CSS چیست؟

 

HTML:

HTML از نظر بعضی افراد، یک زبان برنامه نویسی محسوب میشود و از نظر برخی دیگر زبان برنامه نویسی محسوب نمی شود.

بگذارید این گونه بگوییم که HTML یک ابزار است که با آن المان هایی که در صفحات وب وجود دارد تنظیم میشود و کنار هم قرار میگیرد. آیا تا به حال به جزئیات یک وبسایت دقت کرده اید؟ منظور المان های آن است. HTML برای هر یک از این المان ها، یک تگ مخصوص دارد. یعنی همه ی لینک ها، متن ها، عکس ها و … یک تگ منحصر به فرد دارد و استفاده از تگ ها به جای یکدیگر تاثیر خیلی بدی روی سئو سایت دارد و باعث میشود موتور های جستجو المان های سایت شما را به جای هم بخواند. یعنی ممکن است متن را به جای عکس و بلعکس تشخیص دهد.

CSS:

CSS زبان برنامه نویسی فرانت اند تحت وب است که کد های HTML را به شکل خیلی زیبا تر و شکیل تر به کاربران نمایش میدهد و این موضوع باعث میشود، هنگامی که کاربران وارد سایت ما شدند شیفته ظاهر سایتمان شوند و حتی برای نگاه کردن هم که شده، یک بازه زمانی را برای مشاهده وبسایت ما قرار دهند.

CSS در طراحی سایت با html و css خیلی خیلی مهم است چرا که وقتی کاربری وارد سایت ما میشود اولین چیزی که چشمش را میگیرد استایل و زیبایی سایت ماست. این لحظه، خیلی مهم است چون ما در اولین میزبانی مان از کاربر هستیم و فقط با ظاهر وبسایتمان هست که می توانیم با کاربر ارتباط برقرار کنیم و آن را به سمت خودمان جذب کنیم.

آموزش HTML و CSS:

 آموزش HTML و CSS و هر زبان برنامه نویسی دیگری را میتوان با سرچ کردن در اینترنت پیدا و شروع به یادگیری آن کرد. البته شرکت هایی نیز وجود دارند که افرادی را به عنوان کارآموز استخدام میکنند و در مدت زمان ۳ تا ۶ ماه، مهارت های لازم را به شما یاد میدهند و حتی ممکن است یک خورده دستمزی نیز به شما بدهند.

در اینترنت نیز شما میتوانید از دوره های ضبط شده ای که روی وبسایت ها وجود دارند استفاده کنید؛ سایت W3schools.com نیز هست که تقریبا همه برنامه نویسان با این سایت آشنایی دارند و پاسخ خیلی از سوال هایشان را در آنجا میابند. شما نیز میتوانید برای یادگیری، به این سایت مراجعه کنید و از آموزش های آن که به صورت رایگان است استفاده کنید. این وبسایت آموزش کامل تری درباره طراحی سایت با html و css به مامیدهد.

مدت زمان یادگیری HTML و CSS بسته به توانایی ها و آشناییت افراد نسبت به زبان های برنامه نویسی متغییر است ولی به صورت پیش فرض حدود یک ماه، یادگیری این زبان ها طول میکشد.

طراحی سایت با html و css فقط استفاده از همین کدها کافیست؟

 امروزه سایت ها از زبان های برنامه نویسی مختلفی به وجود آمده اند. در جواب به این سوال که آیا HTML و CSS برای طراحی سایت با html و css کافی است یا خیر باید بگوییم، سایتی که فقط با این دو زبان روی وب بالا آمده است، پویا نیست و برای بروز رسانی آن هر روز باید حجم بسیار زیادی از کد ها را تغییر دهیم و کلی مشکلات دیگر. پس این روش مناسبی برای طراحی سایت با html و css نیست. اولین سایت ها که روی اینترنت بالا آمده بودند با متد طراحی سایت با html و css پیش رفته بودند، به همین صورت طراحی و ساخته میشدند ولی حال که زبان های متفاوتی به وجود آمده است، قضیه خیلی فرق کرده است. الان سایت ها، یک برنامه هستند که پنل مدیریت دارد و به روز کردن آن خیلی راحت تر شده در حدی که در چند دقیقه میتوانید پست هایتان را روی وب سایت قرار دهید و به روز رسانی سایت، بدون تغییر کد ها و در چند دقیقه انجام میشود.

طراحی سایت با HTML و CSS- ترنانت

نقش HTML و CSS در طراحی سایت با html و css:

اگر به یک اتومبیل فکر کنید، درمیابید که از قطعات مختلفی ساخته شده. بدنه، موتور، چرخ و … .

حال تا اینجا، این مثال را داشته باشید. HTML مانند بدنه اتومبیل میماند که هیچ رنگی ندارد. CSS همان رنگی است که روی بدنه اتومبیل مینشیند و بدنه را زیبا تر نشان میدهد. حال یک سوال پیش می آید که موتور محرک این اتومبیل چیست؟

در جواب به این سوال باید بگوییم، زبان های برنامه نویسی بک اند، مثل PHP و Python، که پشت پرده سایت با این زبان ها برنامه نویسی شده اند، همان موتور محرک اتومبیل است.

اگر یاد داشته باشید در قسمت قبلی مقاله، بحث سایت های پویا را مطرح کردیم و آنها را توضیح دادیم.

عاملی که باعث پویا شدن سایت ها شد به وجود آمدن همین زبان های برنامه نویسی بک اند هست که قسمت های محاسباتی سایت با این زبان ها کد نویسی شده اند. در اصل زبان های برنامه نویسی بک اند، در صنعت وب انقلاب کردند.

به نوع برنامه نویسی که با زبان HTML و CSS انجام میشود، فرانت اند(قسمت جلویی) میگویند که کار محاسباتی انجام نمیدهند و فقط نقش استایل دهی به اطلاعات موجود را دارند.

برای اینکه نتیجه بهتری در طراحی سایت بگیرید باید اصول مدیریت شبکه های اجتماعی و تبلیغات اصولی را فرا گرفته باشید و یا اینکه به یک متخصص بسپارید.