تیم طراحی سایت
تیم طراحی سایت یک شرکت از افراد متخصصی مثل برنامه نویس ها و طراحان تشکیل شده که نتیجه کار آنها یک وب سایت می شود که بسته به معیار های مختلف، سایت در سطوح متفاوتی قرار می گیرد.
وبسایت با فاکتور هایی مثل سرعت، امنیت، زیبایی، طراحی و سئو مورد ارزیابی قرار میگیرد و یک تیم طراحی سایت باید مهارت های خود را به روز نگه دارند تا یک وب سایت با کیفیت تحویل مشتریشان دهند.
ممکن است یک فرد در تیم، چندین کار از پروژه را انجام دهد. مثلا کسی که روی زیبا سازی سایت کار میکند ممکن است که روی حوضه سئو هم فعلیت کند.
تیم طراحی سایت بخشی از یک شرکت طراحی سایت است و شرکت از تیم های روابط عمومی و بازاریابی و… نیز تشکیل شده است.
در ادامه یک تیم طراحی سایت را با جزییات بیشتری درک میکنیم.
طراحی سایت بدون برنامه نویسی:
وردپرس کار:
امروزه افراد برای هزینه های مالی و زمانی کمتر برای یک وبسایت، سراغ قالب ها آماده( CMS )استفاده میکنند؛ یکی از این محبوب ترین این قالب ها ورد پرس هست.
با ورد پرس می توان، بدون حتی نوشتن یک خط کد، وبسایت طراحی کرد. یعنی هم قسمت back-end و هم قسمت front-end را با ورد پرس پیاده سازی کرد و کد هم ننوشت و این کار در کمترین زمان ممکن انجام می شود.
برنامه نویس های تحت وب:
یک تیم طراحی سایت حرفه ای علاوه بر رعایت این نکات از برنامه نویس های زیر نیز استفاده میکنند.
آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت پیشرو در کسب رضایت مشتریان.
برنامه نویس های سمت سرور( Back-end ):
شما اگر یک ساختمان را تصور کنید، میبینید که از اجزای مختلفی ساخته شده.
برنامه نویس های بک اند، مثل افرادی هستند که کار هایی که مربوط به سفت کاری ساختمان میشود را انجام میدهند. کار هایی مثل اسکلت ساختمان، دیوار ها، سیم های برق و… را که، در واقع آپشن های ساختمان به حساب می آیند، انجام میدهند.
از این مثال که بگذریم، به سراغ این می رویم که کار برنامه نویس های بک اند را بیان کنیم.
برنامه نویس های بک اند، پشت صحنه وبسایت را پیاده سازی می کنند. یعنی دیتا بیس (پایگاه داده) ها و رابط های بین پایگاه داده و کاربر را برنامه نویسی میکنند. عکس ها، فیلم ها، متن ها و… از دیتا بیس خوانده میشوند و برنامه ای که اینها را از دیتا بیس میخواند توسط بک اند کار ها نوشته شده.
برنامه نویس های سمت کاربر( Front-end ):
شما کاربران چیزی را در وب سایت میبینید که برنامه نویسان فرانت اند به شما نشان می دهند.
اگر برگردیم به همان مثال ساختمان ها، کار برنامه نویسان فرانت اند شبیه به کسانی است که کار های ظاهری و زیبا سازی ساختمان را انجام میدهند.
برنامه نویسی های فرانت، کار محاسباتی ندارند ولی باید در کارشان سیلقه زیادی به خرج دهند. یعنی باید کاری را انجام دهند که وقتی کاربر وارد سایت ما شد، جذب سایت ما شود.
با این کار مشتری به ما اعتماد میکند و پیش خود میگوید که، شرکتی که برای سایت و معرفی خودش، به این شکل هزینه کرده است پس اگر من هم یک وبسایت بخواهم، همینطور کارشان حرفه ای است.
Ui-Ux کار:
Ui-Ux کار، قالب بندی صفحات وب را در برنامه هایی مثل adobe XD، Sketch، figma و … آماده سازی می کند.
Ui-Ux کار، صفحات سایت را در قالب یک فایل تهیه میکند و سایت آماده پیاده سازی روی صفحات وب میشود.
یعنی عکس ها، متن ها، لینک ها و … صفحات وب را آماده می کند. یکی دیگر از کار های Ui-Ux کار این است که قالب را به گونه ای بچیند که وقتی کاربر وارد سایت میشود، بتواند حداکثر استفاده را از وبسایت ببرد و در وبسایت ما گم نشود.
آزمایش کننده وبسایت ( دیباگ کننده ):
وبسایت که مقدمات اش آماده شد و نسخه اولیه آن بالا آمد حال برای اینکه اراداتش رفع بشود، باید دیباگ شود.
دیباگ کننده شخصی است که درون سایت میگردد و مشکلات سایت را پیدا میکند؛ مشکلاتی که در عناصر مختلف سایت وجود دارد و باید برای استفاده بهتر کاربران سایت این مشکلات حل شود.
ممکن است این کار زمان زیادی بگیرد، حتی بیشتر از کل فرایند طراحی و پیاده سازی. شاید این کار از نظر شما، کاری طاقت فرسا باشد ولی اگر یک تیم طراح سایت، از این کار چشم پوشی کنند، بیان گر این است که، ما برای کارمان ارزشی قائل نیستیم و مشتری پیش ما شخصی بی اهمیت است.
با ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید...
پلن های طراحی سایت
پلن اقتصادی
شروع قیمت از 3 میلیون تومان
✅ دامنه ir.
✅ هاست 1 گیگ
✅ تعداد صفحات: صفحه ی اصلی
✅ بارگذاری محصول
✅بدون پشتیبانی
پلن استاندارد
شروع قیمت از 8 میلیون تومان
پلن حرفه ای
شروع قیمت از 15 میلیون تومان
پلن VIP
شروع قیمت از 28 میلیون تومان
سئو کار:
سئو کار شخصی است و ارائه دهنده خدمات سئو است. که مهارت ارتباط برقرار کردن با موتور های جستجو را دارد و هدف نهایی سئو کار، این است که در قدم اول سایت را به صفحه اول موتور های جستجو هدایت کند و در قدم دوم سایت را به لینک های اول نزدیک تر کند.
برای اینکار، سئو کار باید روی سایت طوری کار کند که کاربران زیادی وارد وبسایت شوند و درون وب سایت فعالیت کند. با این کار موتور های جستجو متوجه می شوند که سایت ما، از محبوبیت بالایی برخوردار است و مطالب مهمی درون سایت ما قرار داده شده. بنابراین سایت ما به صفحات اول موتور های جستجو نزدیک تر میشود، در نتیجه ترافیک سایت ما بالا تر میرود و سود بیشتر را برای ما به دنبال دارد.
مهارت های لازم برای طراحی سایت:
برای انتخاب یک تیم طراحی سایت حرفه ای باید به نکات زیر توجه کنید. مهارت های لازم برای طراحی سایت به دو دسته تقسیم بندی میشوند. یک مهارت که از پیچیدگی کمتری برخوردار است، یادگیری CMS هاست و دیگری رفتن به سراغ برنامه نویسی است.
CMS ها:
CMS ها برنامه هایی هستند که با آنها طراحی سایت بدون کد نویسی انجام می شود.
وردپرس، محبوب ترین CMS حال حاضر است که حدود ۴۰ درصد سایت های دنیا، توسط این CMS طراحی و روی وب بالا آمده است.
سایت هایی که از CMS ها استفاده میکنند از امنیت خوبی برخوردار هستند ولی نسبت به سایت هایی که صفر تا صد آنها کد نویسی شده اند امنیت کمتری دارند و ممکن است که توسط هکر ها هک شود.
سفر به دنیای بزرگ برنامه نویسی:
طراحی سایت با برنامه نویسی به دو دسته تقسیم میشود یکی برنامه نویسی فرانت اند و یکی برنامه نویسی بک اند.
هر کدام از این سبک های برنامه نویسی زبان های مربوط به خود را دارد که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
زبان های برنامه نویسی فرانت اند:
برای برنامه نویسی فرانت اند تحت وب، باید سه زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید.
گزینه یک HTML:
زبان HTML یک زبان نشانه گزاری است که، ساختار اصلی وبسایت ها با این زبان نوشته شده.
برای اینکه بتوانید صفحات وب را آن گونه که خودتان میپسندید دیزاین کنید باید زبان HTML را یاد بگیرید.
برای یادگیری این زبان می توانید از سایت w3schools یا از ویدئو های آموزشی که در اینترنت وجود دارد استفاده کنید.
گزینه دو CSS:
وقتی روی HTML مسلط شدید و توانستید صفحات وب را به صورت خام کد نویسی کنید، زمان یاد گیری زبان CSS است.
CSS کد های HTML را زیبا تر جلوه میدهد.
HTML خالی، مانند یک نرده سیاه میماند که هیچ زیبایی برای مخاطبان ندارد. ولی CSS آنها را نقاشی میکند و به شکل های خیلی جذاب تری آنها را نمایش می دهد.
گزینه سه JavaScript :
جاوا اسکریپت زبانی است، سطح بالا که برای پویا کردن و جهت دادن به المان های وبسایت از آن استفاده میشود.
نحوه کد نویسی آن ( Syntax ) خیلی به زبان C++ شباهت دارد و کسانی که به C++ مسلط هستند به راحتی میتوانند این زبان را یاد بگیرند و از آن در پروژه هایشان استفاده کنند.
زبان های برنامه نویسی بک اند:
ما چند زبان محبوب و پر استفاده را برای شما بیان میکنیم. شما با در نظر گرفتن ویژگی های آنها، یک زبان را انتخاب کنید و شروع به یاد گیری آن کنید.
گزینه یک Python:
زبان پایتون یک زبان سطح بالا است که کاربرد های خیلی زیادی دارد.
زبان پایتون، نحوه کد زدن ( Syntax ) بسیار ساده ای دارد و کسانی که میخواهند به تازگی وارد برنامه نویسی شوند، این زبان پیشنهاد میشود.
برای طراحی وب با پایتون باید به سراغ فریم ورک جنگو برویم. یک فریم ورک قوی، که با آن پشت پرده صفحات وب برنامه نویسی میشوند.
گزینه دو ASP.net:
این زبان توسط شرکت بزرگ مایکروسافت ارائه شده و برای کد نویسی صفحات وب، برنامه های تحت وب و سرویس های وب مورد استفاده قرار میگیرد.
گزینه سه PHP:
زبان PHP یک زبان شیءگرا و برای برنامه نویسی سمت سرور از آن استفاده می شود.
یکی از محبوب ترین فریم ورک های زبان PHP، فریم ورک لاراول است. این فریم ورک توانسته است در زمانی کوتاه، به اولین گزینهی توسعه دهندگان برای توسعه برنامههای پیچیده تحت وب تبدیل شود.
نکته: شما برای اینکه به یک تیم طراحی سایت حرفه ای تبدیل شوید نیاز نیست که حتما به برنامه نویسی مسلط باشید.