طراحی سایت با وردپرس یکی از سریع ترین و کم هزینه ترین راه ها برای داشتن یک وبسایت حرفه ای، روی اینترنت است.
کار با وردپرس آسان است و این دلیل بر این نیست که کیفیت خوبی ندارد. کار با وردپرس نیز مانند سایر کارها، نیاز به آموزش دارد. ولی یادگیری کار با آن، بسیار آسان است.
طراحی سایت با وردپرس نیاز به کد نویسی ندارد و تمام کار ها توسط افزونه ها (برنامه هایی که برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس ساخته شده تا شما را از کد نویسی بی نیاز کند) انجام میشود.
وردپرس از سرعت و امنیت خوبی برخوردار است و شما نگرانی بابت این موضوع نداشته باشید.
دستان شما در وردپرس باز است و می توانید هر شکل سایت را روی وب بالا بیاورید و از آن کسب در آمد کنید. خیلی از شرکت ها، فروشگاه های اینترنتی و سایت های آموزشی از وردپرس برای ارائه خدماتشان استفاده میکنند به طوری که میزان آمار سایت های وردپرسی روی اینترنت، به ۴۰ درصد میرسد.
آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت سالهاست با توجه به نیاز سنجی مخاطبان خدمات طراحی سایت را با استفاده از وردپرس به بهترین شکل ارائه می کند. ترنانت از آخرین امکانات وردپرس استفاده می کند، نتیجه ی کار بیش از حد تصور شما خواهد بود.
با ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید...
پلن های طراحی سایت
پلن اقتصادی
شروع قیمت از 3 میلیون تومان
✅ دامنه ir.
✅ هاست 1 گیگ
✅ تعداد صفحات: صفحه ی اصلی
✅ بارگذاری محصول
✅بدون پشتیبانی
پلن استاندارد
شروع قیمت از 8 میلیون تومان
پلن حرفه ای
شروع قیمت از 15 میلیون تومان
پلن VIP
شروع قیمت از 28 میلیون تومان
قیمت طراحی سایت با وردپرس در سال ۱۴۰۱:
قیمت طراحی سایت با وردپرس، بستگی به شرکت طراحی سایتی که شما میخواهید با آن کار کنید، نوع سایت و امکاناتی است که شما میخواهید روی وب سایتتان داشته باشید. هر چه امکانات وب سایت بیشتر باشد مسلُما هزینه طراحی آن نیز بیشتر می شود.
نکته: برای طراحی سایت با وردپرس با کیفیت و خوب، دنبال طراح های ارزان قیمت نگردید. زیرا این شرکت ها نمی توانند شما را به نیاز هایتان برساند و انگار که پولتان را دور ریخته اید.
میزان قدرت و اعتبار شرکت طراحی سایت:
برای اینکه شما بتوانید درک کنید، شرکتی که کارتان را به آن میسپارید از اعتبار بالایی برخوردار است، میتوانید نمونه کار های آنها را مشاهده کنید و از خودتان بپرسید: آیا شرکتی با این ویژگی ها و نمونه کار ها می تواند نیاز من را بر طرف کند؟
از مشاوره های شرکت میزبان نیز استفاده کنید؛ ممکن است نکاتی به شما بگوید که نظرتان را کلا به یک سمت دیگر هدایت کند.
طراحی ظاهر سایت:
از آنجا که کاربران، هنگامی که وارد سایتتان میشوند، اولین چیزی که مشاهده میکنند ظاهر سایت شماست، سایت شما باید از یک سری استاندارد هایی پیروی کند. به این کار رابط کاربری یا طراحی ui می گویند. وقتی که کاربر وارد سایت شما شد، باید المان ها و امکانات سایتتان به گونه ای کنار هم قرار گرفته باشد که کاربر راه خودش رو گم نکند و به راحتی از حداکثر امکانات سایت شما استفاده کند. این ویژگی را تجربه کاربر یا Ux گویند.
باید بدانید نمونه کار های، شرکتی که میزبان شماست از Ui-Ux خوبی برخوردار است؟
نوع هاست یا سرور سایت:
میزان قیمت هاست هایی که شرکت ها ارائه میدهند با یکدیگر متفاوت است و هر چه امکانات هاستی که تهیه میکنید بیشتر باشد هزینه های شما نیز بالاتر میرود.
درون ریزی اطلاعات سایت:
وقتی سایت روی وب بالا می آید مانند یک مغازه بدون کالا هست و شما باید اطلاعات و مقالاتتان را درون ریزی کنید.
اگر بتوانید اطلاعات سایتتان را خودتان تهیه و روی سایت بارگذاری کنید، هزینه ای برای شما ندارد. ولی اگر توانایی این را ندارید که مقاله بنویسید و محتوا برای سایتتان تهیه کنید، میتوانید این کار را به شرکتی بسپارید تا برایتان این کار ها را انجام دهد و در قبال آن مبلغی را از شما دریافت کند.
پشتیبانی سایت:
بعضی از شرکت های طراحی سایت این فاکتور را به عنوان یک هدیه برای یک مدت مشخص، برای مشتریشان انجام میدهند. این نشان دهنده این است، شرکت میزبان شما برای کاری که انجام داده است ارزش قائل است و اگر مشکلی پیش بیاید پاسخ گو است و آن را رفع میکند.
شرکت هایی نیز هستند، زمانی که پروژه را به شما تحویل میدهند هیچ تعهدی بابت پشتیبانی به شما نمی دهند و اگر میخواهید از پشتیبانی آن استفاده کنید باید هزینه ای در قبال آن بدهید.
سئو سایت:
شما نیاز دارید برای اینکه بازدید از سایتتان زیاد شود به لینک اول موتور های جستجو نزدیک شوید. اینکار را سئو گویند. خدمات سئو سایت توسط سئو کار انجام میشود و هزینه برای شما به دنبال دارد ولی هزینه ای که برای آن پرداخت میکنید یک سرمایه گذاری بر روی سایتتان محسوب میشود.
آموزش صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس:
یادگیری وردپرس آسان است ولی آسان بودن یادگیری آن به این معنی نیست که شما به آن مسلط شوید. کافی است که بعد از یادگیری وردپرس یک سایت برای خودتان طراحی کنید. آن موقع درمیابید که چقد به چالش های مختلفی برخورد میکنید.
شما میتوانید با ثبت نام در آموزشگاه های فنی و حرفه ای یا دریافت ویدئو های آموزشی که روی اینترنت وجود دارد، یادگیری وردپرس را شروع کنید. شما اگر به طور مستمر به یادگیری وردپرس بپردازید، دو هفته ای، کار کردن با آن را یاد میگیرید.
نکته: یادگیری وردپرس فقط نیمی از راه است و نصف دیگر راه کسب تجربه و حل کردن چالش هایی است که با آن در طول کارتان برخورد میکنید.
اگر شنیده اید، با وردپرس میتوان یک سایت را در ۲ یا ۳ ساعت طراحی کرد درست شنیده اید؛ ولی اگر شما تازه وردپرس را شروع کرده اید ممکن است که چند روز طول بکشد تا یک سایت را طراحی کنید و این امر طبیعی است.
افزونه های وردپرس:
افزونه های وردپرس، برنامه هایی هستند که روی وردپرس نصب میشود و کار هایی که باید با برنامه نویسی انجام دهیم را این نرم افزار ها برای ما انجام میدهد و ما از کد زدن بی نیاز میشویم.
در ادامه چند افزونه پر استفاده وردپرس را به شما معرفی میکنیم.
المنتور Elementor:
المنتور یک افزونه صفحه ساز است و شما میتوانید تمام لینک ها، عکس ها و … را روی صفحات وب به کمک این افزونه انجام دهید. این افزونه در دو نسخه رایگان و حرفه ای در دسترس است و تفاوت آنها در امکاناتی است که در اختیار شما میگذارند.
ووکامرس woocommerce:
ووکامرس افزونه است که برای ارائه محصولات روی سایت استفاده میشود و سایت های فروشگاهی خیلی با این افزونه سروکار دارند. این افزونه رایگان است و شما میتوانید بدون هزینه کردن از امکانات آن استفاده کنید.
یواست سئوYoast SEO:
سئو کردن سایت از کار های مهمی است که هر سایت به آن نیاز دارد. این افزونه سئو کردن سایت را برای شما شفاف تر میکند؛ یعنی به شما کمک میکند المان هایی که از نظر سئو مهم هستند را شناسایی کنید و با قدرت بیشتری روی این المان ها مانور دهید و سایتتان را بهتر سئو کنید.
اکیسمت Akismet:
اکیسمت یک افزونه ضد هرزنامه است که به طور پیش فرض روی وردپرس نصب است و برای استفاده از آن فقط باید آن را فعالسازی کنید.
با این افزونه می توانید از ورود نظرات اسپم به سایتتان جلوگیری کنید. نظراتی که در وردپرس به جفنگ معروف است.
گرویتی فرم Gravity form:
با این افزونه میتوانید فرم های زیبایی درست کنید و روی وبسایتتان قرار دهید. خیلی از فرم های ثبت نام، خبرنامه و عضویت در سایت با همین افزونه ساخته شده و روی صفحات سایت قرار گرفته است.
چرا وردپرس؟
وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در حال حاضر است و کار کردن با آن خیلی آسان است به طوری که می توان در دو هفته آن را یادگرفت و با آن سایت طراحی کرد.
وردپرس یک CMS رایگان و خیلی انعطاف پذیر است به طوری که هر نوع سایتی را می توان با آن طراحی کرد.
افزونه های بسیار زیادی برای وردپرس ارائه شده به طوری که ما را از کد نویسی سایت بی نیاز میکند و روز به روز این افزونه ها ارتقا پیدا میکند و به روز میشوند.
سرعت و امنیت مناسب وردپرس یکی دیگر از دلایلی است که ما را وادار میکند که برای طراحی سایت به سمت وردپرس حرکت کنیم.
این ها دلایلی است که قدرت وردپرس ثابت میکند. البته که هیچ برنامه ای بدون مشکل نیست ولی وردپرس انقدر مزیت دارد که بتوان از عیوب آن چشم پوشی کرد.