مراحل طراحی سایت با وردپرس
قطعا وردپرس یکی از قدرتمند ترین سیستم های مدیریت محتوای این سالها است.
با وجود اینکه وردپرس یکی از بهترین و قدرتمند ترین سیستم های مدیریت محتوا شناخته شده در جهان است با بگوییم که این سیستم کاملا رایگان بوده و شما بدون نیاز به حتی یک خط کد نویسی میتوانید وبسایت حرفه ای خود را طراحی کنید.
به طور بسیار قطعی میتوان گفت بیش از یک سوم سایت های فعلی در جهان بر این بستر طراحی شده اند. نکته بسیار جالب این است که هرچه که لازم داشته باشید را میتوانید در بستر قالب و افزونه دریافت کنید و از این بابت نیز هیچ محدودیتی بر سر راه شما نخواهد بود. و میتوانید به راحتی به وبسایت خود اضافه کنید.
اگر شما دانش طراحی سایت و انجام این خدمات را ندارید آژانس دیجیتال مارکتینگ ترنانت میتواند انتخاب خوبی برای شما در این مسیر باشد.
در این مقاله قصد داریم شمارا کاملا با مراحل طراحی سایت با وردپرس آشنا کنیم.
جهت دیدن آموزش کامل طراحی سایت با جستجو کلمه ( طراحی سایت با html و css ترنانت ) میتوانید از این آموزش بهره مند شوید.
خرید دامنه
یکی از مهمترین مراحل طراحی سایت با وردپرس خرید و ثبت دامنه است.
دامنه چیست؟ دامنه همان آدرس اینترنتی شماست یعنی دروازه ورودی که افراد از طریق آن وارد وبسایت شما خواهند شد.
در گام اول طراحی سایت با وردپرس باید یک نام دامنه خریداری کنید. روش خرید دامنه نیز بسیار راحت است فقط کافی است با یک جستجو ساده در اینترنت به سایت های فروش این خدمات دسترسی پیدا کنید.
توجه داشته باشید که یک دامنه بسیار خوب و اصولی مرتبط به حوزه فعالیت خودتان باید باشد. بهتر است دامنه کوتاه باشد تا که به راحتی بتوان بخاطر سپرد.
دامنه های بین المللی با پسوند های مختلفی وجود دارد که .com یکی از بهترین نوع این دامنه ها است. البته شما نیز میتوانید برای شروع از دامنه های ایرانی .ir نیز استفاده کنید.
فضای میزبانی ( هاست )
پس از ثبت و تایید دامنه به یکی دیگر از مراحل طراحی سایت با وردپرس رسیدیم.
برای اینکه بتوانیم سیستم مدیریت محتوا وردپرس را نصب کنیم باید یک فضای میزبانی تهیه کنیم. به زبان بسیار ساده هاست همان کامپیوتر همیشه آنلاین است که اطلاعات سایت شمارا نگه داری میکند و بطور 24 ساعته این اطلاعات را در اختیار مراجعه کنندگان وبسایت شما قرار میدهد.
خرید هاست نیز مانند خرید دامنه بسیار آسان است فقط کافی است کلمه خرید هاست را در گوگل جستجو کنید. حتما با تحقیق درباره این وبسایت ها بهترین وبسایت را برای خرید انتخاب کنید. زیرا با کیفیت بودن هاست و دامنه یک امتیاز بسیار مثبت برای پیشرفت کسب و کار شما خواهد بود.
بعد از خرید هاست، باید دامنه خریداری شده را به هاست خریداری شده متصل کنید. این کار بسیار آسان است.
هاست اشتراکی بخریم یا سرور اختصاصی؟
هاست اشتراکی بیشتر برای وبسایت های کوچک و تازه تاسیس استفاده میشود. نگران نباشید با رشد وبسایتتان و جذب ترافیک بیشتر میتوانید بدون هیچ دردسری هاست خود را به یک سرور اختصاصی تغییر دهید.
هاست اشتراکی سرور هایی هستند که چند وبسایت روی آنها قرار دارد و هزینه این نوع سرویس های نسبت به سرور اختصاصی کمتر بوده و درواقع ارزان تر است.
سرور های اختصاصی برای وبسایت های بزرگ و با ترافیک بالا مانند سایت instagram است.
قطعا برای شروع کار خرید سرور اختصاصی برای شما پیشنهاد نمیشود.
نصب سیستم مدیریت محتوا وردپرس
در گام بعدی از مراحل طراحی سایت با وردپرس به نصب و راه اندازی وردپرس رسیدیم.
برای اینکه بتوانید وردپرس را نصب کنید باید به سایت وردپرس بروید و آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید.
اگر شما دانش انجام این کار را ندارید میتوانید با تیکت دادن به پشتیبانی هاستینگ خود درخواست کنید که این کار را برای شما انجام دهد.
بعد از دانلود و آپلود هاست میتوانید مراحل نصب را شروع کنید.
با ترنانت بهترین بودن را تجربه کنید...
پلن های طراحی سایت
پلن اقتصادی
شروع قیمت از 3 میلیون تومان
✅ دامنه ir.
✅ هاست 1 گیگ
✅ تعداد صفحات: صفحه ی اصلی
✅ بارگذاری محصول
✅بدون پشتیبانی
پلن استاندارد
شروع قیمت از 8 میلیون تومان
پلن حرفه ای
شروع قیمت از 15 میلیون تومان
پلن VIP
شروع قیمت از 28 میلیون تومان
نصب قالب وردپرس
یکی از مهمترین مراحل طراحی سایت با وردپرس نصب قالب است. دیزاین درونی یک مغازه را در نظر بگیرید! چقدر مهم است! دقیقا وبسایت شما نیز از همین قاعده پیروی میکند. هرچه دیزاین و ضاهر وبسایت شما زیباتر باشد مشتریان بیشتری را جذب خواهید کرد. و هرچه امکانات کسب و کار شما بیشتر باشد میتوانید مشتریان بیشتری جذب کنید.
خوشبختانه با وردپرس در هر زمینه کاری فعالیت کنید با یک جستجو بسیار ساده در اینترنت میتوانید از هزاران قالب متنوع برخوردار شوید. قالب های رایگان و قالب های حرفه ای نیز وجود دارد کرد که میتوانید با هزینه اندکی خریداری کنید و استفاده کنید.
قالب رایگان: در مخزن وردپرس چندین قالب رایگان وجود دارد که میتوانید آنها را نصب کنید و از آنها استفاده کنید. این قالب ها از طراحی UI اختصاصی برخوردار نیستند.
میتوانید از کار را از مسیر پیشخوان، نمایش، پوسته ها، افزودن پوسته اقدام به انتخاب و نصب این پوسته ها بکنید.
همچنین بسیاری از فروشگاه های ارائه دهنده خدمات وردپرس این قالب هارا در اختیار شما قرار میدهند.
قالب پولی: این نوع قالب ها که از استایل و امکانات حرفه ای تری برخوردار است را میتوانید از وبسایت های معتبر فروش دریافت کنید. این قالب ها اکثرا دارای پشتیبانی و لایسنس هستند و میتوانید مدت ها بعد از بروزرسانی قالب استفاده کنید.
سعی کنید این قالب هارا از وبسایت های معتبر خریداری کنید تا درهنگام برخورد با مشکل در زمان نصب بتوانید از پشتیبانی این نوع قالب های استفاده کنید.
افزودن محتوا
یکی دیگر از مراحل طراحی سایت با وردپرس اضافه کردن محتوا است.
پس از نصب قالب وردپرس نوبت به اضافه کردن محتوای مربوط به کسب و کارتان رسیده است.
در گام اول شما باید محتوا های پیش فرض قالب را از روی وبسایتتان حذف کنید سپس شروع به محتوا گذاری کنید.
دقت کنید که یونیک بودن محتوا میتواند رتبه بسیار خوبی را برای وبسایت شما رقم بزند. یونیک بودن محتوا یکی از مهمترین ویژگی های خدمات سئو است و باید به طور کاملا اصولی رعایت شود.
محتوا های وبسایت شما به دو بخش تقسیم میشود برگه ها و نوشته ها برگه ها همان صفحه های تماس با ما و درباره ما هستند که اغلب فقط یک بار نوشته میشوند.
ولی نوشته ها مقالاتی هستند که باید طی یک مدت معلوم بروزرسانی شوند.
برای اضافه کردن محتوا میتوانید از این مسیر اقدام کنید.
ورود به پیشخوان، نوشته ها، افزودن نوشته اقدام به درج محتوا و بروزرسانی وبسیات خود بکنید. بعد از درج محتوا باید از خدمات سئو استفاده کرده تا بتوانید وبسایت خود را در رتبه های اول گوگل نشان دهید.
شما میتوانید برای نوشته های خود دسته بندی نیز ایجاد کنید مانند دسته بندی طراحی UI و یا خدمات برنامه نویسی.
شخصی سازی قالب
شخصی سازی سایت یکی از مهمترین مراحل طراحی سایت با وردپرس به شمار می آید. شما میتوانید بعد از تهیه یک قالب مناسب کسب و کار خود نیازهای خود را با استفاده از ابزار هایی که در اختیار شما قرار میگیرند برطرف کنید.
شما میتوانید به طور کاملا دلخواه و با استفاده از ایده های خود قالب خود را ویرایش و شخصی سازی کنید.
شخصی سازی هایی که باید در هر سایت انجام شود عبارت اند از:
تغییر عنوان سایت
افزودن منو به وبسایت
شخصی سازی صفحه اصلی
تنظیم کامنت سایت
خدمات عکاسی ( استفاده برای تصویر وبسایتتان )
در پایان …
در این مقاله سعی کردیم به طور کامل مراحل طراحی سایت با وردپرس را توضیح دهیم.
نکته ی بسیار مهمی که میتوان در پایان به شما گفت نکته بروزرسانی قالب و افزونه ها است. شما با آپدیت و بروزرسانی قالب و افزونه های موجود رو وبسایتتان میتوانید وبسایتتان را از آسیب هایی همچون هک و نفوذ در امان نگه دارید.
البته نکته فقط این موضوع نیست هر چند مدت یکبار قابلیت های بسیار خوبی به قالب ها و افزونه ها افزوده میشود که شما میتوانید با اپدیت و بروزرسانی از این قابلیت ها برخوردار شوید.